Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Operational Admin Support Employee

Werkgever:Arvato Services
Plaats:Oostrum

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Operational Admin Support Employee

Houd jij ervan om dagelijks analytisch uitgedaagd te worden?

Op onze locatie in Venray is een functie ontstaan als operationeel administratief support medewerker in 2 ploegen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het administratieve proces in ons warehouse.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheren van voorraden zodanig dat de organisatie en de klanten kunnen beschikken over actuele voorraadinformatie. Daarnaast bereid je voorraadtellingen voor en ben je verantwoordelijk voor het analyseren van voorraadverschillen.

Een greep uit de werkzaamheden:
• Verantwoordelijk voor de wave planning en ordermanagement in het warehouse;
• Inventariseren van goederenmutaties (inkomende goederen, verbruik, afkeur, uitgaande goederen e.d.) en controleren van juistheid voorraad in geautomatiseerd systeem;
• Analyseren van voorraadverschillen op basis van door systeem aangegeven foutmeldingen, al dan niet op verzoek van de klant;
• Signaleren van structurele problemen, aangeven en doorvoeren van mogelijke verbeterpunten in samenwerking met betrokkene afdelingen;
• Reguleren en beheren van voorraadtellingen. Dit betekend plannen, systematisch organiseren, tellingen uitgeven aan operatie, resultaten verwerken;
• Discrepanties analyseren, voorraad correcties uitvoeren en deze ook kunnen verantwoorden / rapporteren aan supervisor en managemen;.
• Samen met Service delivery afdeling vragen / verzoeken / klachten van de klant beantwoorden en/of oplossen;
• Opstellen van rapportages.

Wat zoeken wij in een nieuwe collega?

Je bent analytisch sterk en door jouw communicatieve vaardigheden leg je makkelijk contact met andere stakeholders in het warehouse. Daarnaast ben je fulltime beschikbaar en bereid om te werken in een 2-ploegensysteem.

Waar wij naar kijken in je cv:
• MBO werk- en denkniveau;
• Ervaring met een ERP pakket, bij voorkeur met SAP;
• Je bent goed in Excel;
• Werkervaring in een logistieke omgeving.

Wat betekent werken bij Arvato voor jou?

Wij groeien en wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ook (door)groeien. In de functie van Operational Admin Support Employee kom je in aanraking veel facetten van onze operatie. Bij Arvato sta je zelf aan het stuurwiel van je carrière.

Wij kennen een premievrij pensioen, waardoor je gemiddeld netto meer overhoudt dan bij andere bedrijven! Daarnaast bieden wij:

- Marktconform salaris;

- Reiskosten vergoeding;

- 8% vakantie geld;

- 25 vakantie dagen, mogelijkheid om op te bouwen naar 28 vakantiedagen;

- Tot wel 40% korting op je fitnessabonnement;

- Telefoon en laptop van de zaak;

- Collectieve ziektekostenverzekering (vrijblijvend);

- ANW Verzekering, geheel betaald door Arvato Benelux;

- WIA Hiaat verzekering, geheel betaald door Arvato Benelux.

Over Arvato Supply Chain Solutions.

Arvato Supply Chain Solutions is de internationaal toonaangevend aanbieder van order-to-cash oplossingen voor op de eindklant gerichte industrieën. Op 85 vestigingen in ruim twintig landen werken we aan innovatieve oplossingen afgestemd op onze klanten. Onze visie is om internationaal de beste supply chain management organisatie met de sterkste klantgerichtheid en beste IT know-how te worden.

In Nederland werken wij verdeeld over 4 vestigingen: Heijen, Venlo, Venray en Schiphol-Rijk. Arvato Supply Chain Solutions is vertegenwoordigd in alle logistieke hotspots en biedt een goede infrastructuur. Onze meer dan 1000 medewerkers zijn toegewijd om een stabiele en flexibele kwaliteitsgerichte dienstverlening te garanderen. Naast klassieke logistieke diensten zoals; warehousing, picking, transportbeheer en uitgebreide value-added services, bieden wij ook maatwerk oplossingen voor bedrijven uit sectoren zoals: beauty, entertainment, hightech en gezondheid. Voor verschillende klanten nemen wij het gehele logistieke proces uit handen.

Ben jij de operationeel administratief support employee die wij zoeken?

Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” en upload je CV en motivatiebrief. Onze afdeling Recruitment zal contact met je opnemen voor het verdere proces.

Voldoe je niet helemaal aan de functie-eisen en ben je benieuwd hoe het is om bij Arvato te werken? Neem alsnog gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al je vragen en denken graag mee over eventuele mogelijkheden.


Contactgegevens:

Anne Derks

T:

+31 6 14724555



E:

recruitment@arvato-scs.com

Company: Arvato Benelux B.V. – Supply Chain Solutions

Country: Netherlands

State/Region: Limburg

City: Venray

Postal Code: 5807 Ez

Job ID: 105242

105242Arvato Benelux B.V. – Supply Chain Solutions