Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Heftruckchauffeur / Kraanmachinist

Werkgever:BCTN BV
Plaats:Wanssum

Zoek jij een ambitieus bedrijf dat inzet op duurzaamheid? Werk jij graag buiten en met groot materieel? Dan is dit de perfecte vacature voor jou!

BCTN is de grootste inland terminalgroep van de Benelux. Met terminals in Nederland en België verbinden wij via snelle binnenvaartroutes. Groen en blauw zijn onze kleuren: we bevaren de binnenwateren en hebben respect voor de natuur. Als binnenland operator willen wij de voorkeur zijn van onze klanten. We verkopen de oplossingen en willen onze klanten ontlasten. Binnen onze dienst willen we voor al het containervervoer de oplossing bieden. Wij zijn specialist in binnenvaart. Bekijk onze bedrijfsvideo voor meer informatie. Voor onze Containerterminal in Venray (Wanssum) zoeken wij een enthousiaste:

Heftruckchauffeur / Kraanmachinist

Fulltime / Ploegendienst – Venray

Functieomschrijving

Als Heftruckchauffeur / Kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het correct fysiek laden en lossen van containers op schepen en vrachtauto’s. Dit doe je op een effectieve, efficiënte, en veilige wijze zodat alle klanten volgens ons hoge serviceniveau en tegen zo laag mogelijke kosten behandeld worden. Hierbij wordt er van je verwacht dat je naast het bedienen van de kraan en reachstacker ook de containerstack begrijpt en het overzicht kunt houden in de hectiek van het logistieke proces. Bekijk de functievideo onderaan de pagina voor een korte sfeerimpressie.

Als Heftruckchauffeur / Kraanmachinist beschik je over:

  • Relevante werkervaring met besturing van een heftruck en/of kraan;
  • In staat om het logistieke proces van containerstacks te kunnen overzien en te onderhouden;
  • In staat om inzicht en overzicht te houden in een lastig logistiek proces (containerstack);
  • Een gezonde dosis werklust, stressbestendigheid en flexibiliteit;
  • Een 24/7 mentaliteit;
  • Ervaring met (zee)containers is een pré.

Een heftruckcertificaat en/of hijsbewijs is een pré. Heb je geen certificaat? Geen probleem want wij leiden onze medewerkers zelf op. Iedereen doet mee aan officiële certificeringen!

Wat biedt BCTN?

Naast een marktconform salaris (range: € 2.170 – € 2.768 bruto per maand, excl. ploegentoeslag) en arbeidsvoorwaarden, bieden wij je en functie binnen een groeiende organisatie, waar wij samen met al onze collega’s een succes van willen gaan maken. Als er een goede match tussen jou en BCTN is, resulteert dit uiteindelijk in een vast dienstverband.

Solliciteren op deze vacature?

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie? Stuur dan je sollicitatie (cv) naar mkohler@bctn.eu, t.a.v. de HR manager. Even geen actueel cv bij de hand? Geen probleem! Mail jouw contactgegevens en wij nemen contact met jou op! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!