Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Calculator / Kostendeskundige

Werkgever:Bouwmij Janssen
Plaats:Venray

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Bouwmij Janssen is een ontwikkelend bouwbedrijf wat zich focust op woningbouw en aanverwante functies. We hebben ca. 65 medewerkers en ons werkgebied bevindt zich in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

WIJ ZOEKEN

Een klantgerichte, betrokken persoonlijkheid die graag uitgedaagd wordt in zijn/haar werk. Een teamspeler die zelfstandig kan werken, verantwoordelijkheid neemt, proactief en resultaatgericht is en beschikt over analytisch vermogen. Nauwkeurigheid is voor jou een vanzelfsprekendheid.

WERKZAAMHEDEN

Verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen van ramingen op elementenniveau, met name bij de eigen projectontwikkeling. Maken van inschrijfbegrotingen voor bouwprojecten (zowel nieuwbouw als transformatie) en bepalen van kostprijzen. In overleg met de directie prijsaanbiedingen uitbrengen en (samen met directie) voeren van onderhandelingen met klanten. Beheren en actualiseren van de kengetallenbank en algemene normen.

WIJ VRAGEN

HBO werk- en denkniveau en de opleiding Calculatie B&U. Bij voorkeur meer dan 5 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare functie. Kennis van BIM-gestuurd calculeren en kostendeskundigheid in DBM-projecten zijn een pré. Technische en commerciële marktkennis en goede communicatieve vaardigheden. Praktische kennis op het gebied van automatisering, bij voorkeur IBIS-TRAD, MS-Office en Bluebeam.

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Interesse? Mail of bel Jeanine Tebarts. Telefoon 06-30456732 E-mail: jte@bouwmij-janssen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.