Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Engineer (divisie metal works)

Werkgever:Cr8las
Plaats:Venray

Ben jij de ijzersterke engineer die ons verrast met creatieve oplossingen?

Je houdt van techniek en je bent een meester in de puzzel passend maken. Wat een geweldige combinatie. Zet je talent aan het werk op de plek waar je uitgedaagd wordt, waar klanten vragen om net dat beetje extra inzicht en knowhow, in een bedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk. En dan bedoelen we ook echt ‘maatwerk’.

Even voorstellen

Cr8las Metal Works is een dochter van de succesvolle Cr8las Group te Venray. We zijn specialisten in hoogwaardig las- en montagewerk en bieden hierin het maatwerk dat je nergens anders terugvindt. Onze klanten rekenen op ons voor het ontwerpen van complexe nieuwe producten alsook de doorontwikkeling van bestaande machines. Wat zij willen en nodig hebben, is onze zorg. Van A tot Z, van idee naar ontwerp en uitvoering. Dat specialistische werk kun je niet uitvoeren zonder de allerbeste medewerkers. Op ons team zijn we daarom ook bijzonder trots en we investeren graag in een langdurige samenwerking. Met de kans om door te groeien binnen ons bedrijf en hierbij faciliteren we ook de opleidingsmogelijkheden. Met een goede balans tussen inspanning en ontspanning en veel flexibiliteit in onze werkrelatie.

We zoeken een ervaren, inventieve engineer als aanvulling op ons team. Wat we beloven? Een baan met veel afwisseling. Dat zeker!

Jouw uitdaging

Met jouw technische kennis binnen de metaalbewerking ga je aan de slag in de meest uiteenlopende projecten en ondersteun je onze klanten bij het ontwerp van complexe nieuwe producten of de doorontwikkeling van bestaande machines. Je bent vaak bezig met productinnovatie en out of the box denken is bij ons eerder regel dan uitzondering. Dat maakt werken bij Cr8las nu net even anders en eigenlijk gewoon veel leuker, vinden onze collega’s.

Je hebt een belangrijke rol in onze eigen organisatie. We willen zelf blijven ontwikkelen en vooral onderscheidend blijven. Ben je die pionier, en ook een beetje een avonturier? Dan matchen we uitstekend.

Nog even de kerntaken op een rijtje:

 • Je ontwikkelt technische toepassingen voor de metaal- en machinebouw.
 • Dat loopt uiteen van het vertalen van opdrachtspecificaties naar een ontwerp, advies geven en mogelijk ook onderzoek doen naar technische vraagstukken tot het uitwerken van concepten en meedenken in de ontwikkeling van werkmethodes.
 • Het financiële plaatje maak je ook rond: het calculeren van kostprijzen, uren en benodigde materialen voor productie en/of projecten.
 • Je initieert passende oplossingen gebaseerd op berekeningen en technisch wetenschappelijke principes. Constructieberekeningen begrijp je en vertaal je naar mogelijke aanpassingen.
 • De echt complexe vraagstukken van onze klanten zijn voor jou de kers op de taart.
Dit ben jij
 • Je hebt een hbo- of tu-opleiding in werktuigbouwkunde, aangevuld met een aantal jaren werkervaring als engineer of in een soortgelijke functie. Je hoeft niet per definitie ervaring te hebben in de metaal en machinebouw, maar de affiniteit heb je beslist.
 • Je hebt kennis van één of meerdere 3D tekenpakketten en ervaring met SolidWorks is een pre.
 • Procesmatig ben je sterk, met ook aandacht voor een accurate registratie en documentatie.
 • Creatief in het analyseren en bedenken van oplossingen, iemand die snel verbanden kan leggen en schakelen; dat ben jij ten voeten uit.
 • Wie ben je als persoon? Dat vinden we minstens zo belangrijk binnen het team van Cr8las.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands; als je ook nog Engels en Duits beheerst, is dat een bonus.
 • No nonsens, gepassioneerd in wat je doet.
 • Hadden we creatief al genoemd?
 • Je neemt graag je verantwoordelijkheid en maakt af wat je hebt toegezegd.
 • Je bent niet bang voor een stukje commitment. Als jij voelt dat het ergens goed zit, ben je een blijver en investeren we in elkaar.
Dit bieden wij
 • Boven alles is dit gewoon een heerlijke werkplek voor een technisch talent met ambitie. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en alle kans om mee te groeien met een succesvol bedrijf dat de grenzen durft te verkennen.
 • Het salaris is aantrekkelijk, denk in de range van 2700 tot 5000 euro per maand (bruto, 38 uur per week), afhankelijk van je achtergrond en ervaring. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard goed.
 • Bovenop de 25 standaard vakantiedagen, krijg je 13 adv-dagen.
 • Waar wil jij naar toe? Zoek je verdieping in je vakgebied, of wil je je horizon juist verbreden? We bieden je de opleidingsmogelijkheden die hierbij aansluiten. Ook binnen Cr8las is alle ruimte om op de carrièreladder omhoog te klimmen, als dat je ambitie is.
 • Onze bedrijfscultuur is open, what-you-see-is-what-you-get en het team gewoon ontzettend gezellig. Je zult je hier snel thuis voelen.
Laten we kennismaken

Word je aangesproken door wat je leest? Dat hopen we van harte. We willen heel graag meer over jou te weten komen. Laten we het gesprek samen aangaan. Het begint met een brief van jouw kant, vergezeld van de bekende cv, naar Remy de Wild, 6P Partners BV. Zijn e-mailadres is remy@6ppartners.com Voor meer informatie mag je hem gerust bellen: 0475-235899 Tot later!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.