Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Activiteitenvrijwilliger voor woonlocaties Limburg

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Limburg

Heb jij af en toe ruimte in jouw agenda en wil jíj voor een ander het verschil maken!

Ondersteun je graag bij activiteiten en ben je creatief in de brede zin van het woord?

Dán hebben wij leuke uitdagingen voor jou in onze woonlocaties in de regio Zuid-, Midden- en Noord-Limburg.


Is dit jouw vrijwilligersjob? Samen met de begeleiding van de woonlocatie ondersteun je cliënten bij een activiteit in het weekend. Bijvoorbeeld bij de knutsel-, spellen-, kook- of bakavond. Wij nodigen je van harte uit om met ons in gesprek te gaan en samen te ontdekken wat bij jou past. De activiteiten die jij samen met onze cliënten kunt ondernemen, zijn enorm divers. Die kun je ook deels zelf invullen in afstemming met de begeleiders. Het contact met cliënten kan soms even wennen zijn, maar de begeleiders van Daelzicht ondersteunen je daarbij en maken je wegwijs. Zo voel je je bij ons snel welkom en thuis!

Wat vragen wij? Om vrijwilliger te worden bij Daelzicht heb je geen ervaring nodig. Een goed humeur en veel enthousiasme is voldoende! Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat je gemotiveerd en betrokken bent en op een respectvolle manier omgaat met onze cliënten. Ook vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag. Dat regelen we samen als je wilt gaan starten als vrijwilliger.

Wat bieden wij? Vrijwilliger zijn bij Daelzicht geeft je een goed gevoel en biedt mogelijkheden je kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Je gaat om met bijzondere mensen die blij zijn met jouw komst en bij wie je iets extra’s toevoegt in hun vrije tijd. In een gemoedelijke sfeer doe je veel ervaring op en heb je persoonlijk contact met veel verschillende mensen.

Het vrijwilligerswerk biedt veel voldoening. Daarnaast krijg je van Daelzicht iets extra’s terug voor jouw inzet. Denk aan de mogelijkheid om kennissessies bij te wonen. Wij trakteren wij je jaarlijks op een kerstattentie en een gezellige avond. Bovendien ben je als vrijwilliger bij Daelzicht verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid. En natuurlijk vergoeden wij ook jouw reiskosten tot een maximum van 50 kilometer enkele reis.

Belangstelling en informatie Nieuwsgierig geworden of heb je nog vragen? Neem voor meer informatie contact met ons op of reageer direct via onderstaande button ‘solliciteer’!