Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Gedragsdeskundige (Kind, jeugd en gezin)

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Tienray

Zoek jij een uitdagende baan als orthopedagoog of psycholoog waarbij je aan de slag mag met kinderen en jeugdigen met een verstandelijke beperking en/of ontwikkelingsachterstand? Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg als gedragsdeskundige? Grijp dan je kans en reageer op deze boeiende vacature met volop ontwikkelmogelijkheden!

Voor onze behandeldienst hebben wij een vacature voor:

Gedragsdeskundige (Kind, jeugd en gezin) 36 uur p.w., deeltijdinvulling is bespreekbaar

Zo ziet jouw baan eruit

Als Gedragsdeskundige (Orthopedagoog/ Psycholoog) binnen Daelzicht heb je een belangrijke rol in de ondersteuning van het systeem rondom de cliënt.

Je gaat zelfstandig aan de slag binnen de kaders, beleid, richtlijnen, procedures en protocollen die door jou en je collega’s zijn vormgegeven. Je geeft invulling aan de functie van gedragsdeskundige (orthopedagoog/ psycholoog) met betrekking tot diagnostiek, uit te voeren behandelingen, advisering en ondersteuning van begeleiders en cliënten. Je bepaalt in hoge mate zelf de aanpak, indeling en prioriteitstelling met betrekking tot de diverse casuïstiek. Inzicht in de probleemcontext is daarbij erg belangrijk. Binnen de wet zorg en dwang ben je zorgverantwoordelijke.

Uiteraard doe je dit niet alleen maar in een multidisciplinaire context. Als gedragsdeskundige ben je lid van de behandeldienst en daarnaast wordt er binnen Daelzicht gewerkt aan de ontwikkeling van duaal leiderschap met de manager zorg ten einde de best mogelijke zorg/begeleiding te bieden aan onze cliënten in samenwerking met de zorgteams en wettelijk vertegenwoordigers.

De specifieke focus voor deze vacature ligt bij locatie ’t Raayke in Tienray. Bij ‘t Raayke bieden we de mogelijkheid voor wonen en dagbesteding aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar met een verstandelijke beperking en bijkomende problematieken zoals autisme en hechting. Met een klein team van betrokken professionals biedt 't Raayke veiligheid, stabiliteit, structuur en rust in het leven van de kinderen. Daarnaast ben je ook betrokken bij de gezinshuizen.

De behandeldienst

Bij Daelzicht zijn de behandelactiviteiten voor onze cliënten samengevoegd in een organisatie brede behandeldienst. De behandeldienst bestaat o.a. uit (GZ) - psychologen, orthopedagogen, artsen (VG), paramedici, vak therapeuten, verpleegkundigen en doktersassistenten. Dit ambitieuze team wil de zorg binnen Daelzicht naar een nog hoger niveau tillen en toonaangevend worden als het gaat om de behandeling en zorg voor mensen met een beperking in de regio. De werkzaamheden van de behandeldienst worden zowel in het cluster terrein als het cluster wijk uitgevoerd.

Dit bieden wij

 • Een salaris van minimaal € 3.945,-. tot maximaal € 5.957,- conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 65.
 • Direct een vast dienstverband.
 • Flexibele werktijden.
 • De mogelijkheid om t.z.t. te specialiseren tot GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je beschikt over een Master (WO) Orthopedagogiek of Psychologie.
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep: mensen met een verstandelijke beperking.
 • Je beschikt over kennis van psychopathologie en specifieke gedragsproblematiek bij mensen met een beperking, en hebt een aantal jaren praktische werkervaring op dit gebied.
 • Je hebt kennis van (neuro)psychologisch onderzoek en bent in bezit van een diagnostiekaantekening of bent bereid deze te behalen
 • Vindingrijkheid, doorzettingsvermogen en systematisch / methodisch werken zijn, evenals goede sociale vaardigheden, voor jou een vanzelfsprekendheid. Ondernemerschap, professionaliteit en flexibiliteit zijn de kerncompetenties die wij van elke medewerker verwachten.
 • Je bent bereid om je werktijden en dagen aan te passen aan het zorgproces.
 • Je bent bereid deel te nemen aan bereikbaarheidsdiensten
 • Een SKJ-registratie is vereist, of je bent bereid om deze te halen.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand.

Daelzicht is ingedeeld twee zorgclusters, terrein & wijk. Binnen het cluster Terrein richten we ons in de breedste zin op de doelgroepen Moeilijk Verstaanbaar Gedrag (MVG), Ernstig Meervoudig Beperkt (EMB) en Ouderen. Binnen het cluster Wijk richten we ons in de breedste zin op de doelgroepen Licht Verstandelijk Beperkt (LVB) en Kind, Jeugd & Gezin (KJ&G).

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’. Voor vragen kunt u terecht bij Sven Dekkers, recruiter, via +31 6 11129439

De sollicitatiegesprekken zullen in overleg plaatsvinden.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.