Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Locatie ondersteuner kind & jeugd

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Tienray

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij je hart aan kinderen en jeugd verpand en wil jij graag van grote betekenis zijn voor deze doelgroep? Wij zoeken een veelzijdige collega die graag ons team komt versterken in de dagelijkse ondersteuning van de kinderen op onze mooie locatie in Tienray. Heb je de hartelijke persoonlijkheid en levenservaring die wij zoeken? Reageer dan op deze vacature!

Voor onze locatie ‘t Raayke in Tienray hebben wij een vacature voor:

Locatie Ondersteuner (Kind en Jeugd)

Tienray (Noord-Limburg), 18-24 uur p.w.

Zo ziet jouw baan eruit

Op ’t Raayke hebben wij 5 verschillende groepen kinderen in de leeftijd tussen 7 en 18 jaar , met een diversiteit aan zorgvragen en (gedrags)problematieken. Als locatie ondersteuner kun je op alle groepen worden ingeschakeld, wat jouw werk afwisselend maakt. Dit vraagt van jou ook flexibiliteit, want waar je het ene moment ondersteunt in de verzorging, sta je op het andere moment te koken, kinderen in de bus naar school te helpen of de was op te ruimen. Door jouw aanwezigheid kunnen de begeleiders van de groepen meer aandacht en tijd besteden aan de begeleiding en de zorgvragen van de kinderen.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de kinderen zich gezien voelen en dat hun dag net dat beetje mooier is. Je staat stevig in je schoenen en straalt de rust en duidelijkheid uit die de kinderen nodig hebben.

De diensten voor locatie ondersteuners zijn als volgt:

Ma-vr van 7:00-10:00 en van 15:30-21:00

Za en zo van 7:00-10:00 en van 14:00-21:00

Evt combi met slaapdienst (22:00-7:00) is mogelijk!

Locatieprofiel

Onze locatie ‘t Raayke, maakt onderdeel uit van ons onderdeel Kind, Jeugd en Gezin en is gelegen in Tienray. ‘t Raayke biedt de mogelijkheid voor wonen en tijdelijke voor kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar met een verstandelijke beperking en bijkomende problematieken zoals autisme en hechting. Met een klein team van betrokken collega’s biedt t Raayke veiligheid, stabiliteit, structuur en rust in het leven van de kinderen.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 20 (conform CAO gehandicaptenzorg) tussen € 1.724,- en € 2.439,- bruto per maand op basis van 36 uur).
  • Een vast dienstverband voor 18 tot 24 uur per week als locatie ondersteuner (uren in overleg)
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt minimaal een MBO-2 Helpende diploma OF je bent studerende aan een relevante opleiding in zorg en welzijn, zoals MMZ, Verzorgende IG, Verpleegkunde, HBO Social Work, HBO-V of HBO Pedagogiek.
  • Je hebt affiniteit met ADL-taken`en huishoudelijke taken   
  • Je kunt prima zelfstandig aan de slag, je bent sociaal vaardig
  • Je bent flexibel inzetbaar en kunt ook om het weekend werken.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de knop Solliciteer naar deze functie. De vacature staat uit t/m 14 januari 2022. Meer weten? Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij Carmen Verbakel, leidinggevende zorg, via +31 6 46077851. Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Yvonne van Bezel, recruiter, via +31 6 15265372

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.