Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Logopedist Gehandicaptenzorg (Kind en jeugd)

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Tienray

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Zoek jij een uitdagende baan als Logopedist waarbij geen dag hetzelfde is? Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg en dagelijks iets betekenen voor onze cliënten?

Bij Daelzicht, voornamelijk voor onze locatie in Tienray hebben wij een vacature voor:

Logopedist Gehandicaptenzorg (Kind en jeugd) 12 uur p.w., Tienray, FWg50


Zo ziet jouw baan eruit

Als Logopedist bij Daelzicht ga je aan de slag met onze doelgroep mensen met een verstandelijke beperking en meer in het bijzonder met onze doelgroep kind en jeugd. Je gaat zelfstandig aan de slag binnen de afgesproken beleidskaders en je bent verantwoordelijk voor de vakinhoudelijke kennis binnen het vakgebied logopedie. Je moet goed kunnen observeren en teamleden en andere mensen in de omgeving van de cliënt kunnen coachen, zij zijn immers het verlengstuk van jouw behandeling.

Je gaat aan de slag op locatie ’t Raayke. Deze locatie maakt onderdeel uit van Kind, Jeugd en Gezin en is gelegen in Tienray. ‘t Raayke biedt de mogelijkheid voor wonen voor kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar met een verstandelijke beperking en bijkomende problematieken zoals autisme en hechting. Je neem deel aan interdisciplinaire besprekingen en werkt nauw samen met je collega’s van het paramedisch team.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de behandelingen. Je hebt inzicht in de probleemcontext en bent vindingrijkheid en creatief. Dit heb je nodig om je functie goed te kunnen uitoefenen. Daarnaast zijn sociale vaardigheden een vereiste in de contacten met cliënten en ouders/familie en/of vertegenwoordigers van de cliënten en begeleiders. Je bent volhardend en geduldig en toont doorzettingsvermogen bij het onderzoeks- en behandelingsproces van cliënten en advisering aan hun netwerk. Bij inhoudelijke problemen kun je altijd sparren met je collega-logopedisten en bij eventuele organisatorische problemen kun je altijd terecht bij de manager behandeldienst.

De behandeldienst

Bij Daelzicht zijn alle behandelactiviteiten voor onze cliënten samengevoegd in een organisatie brede behandeldienst. Deze bestaat onder andere uit (GZ)psychologen, orthopedagogen, artsen (VG), paramedici, verpleegkundigen en doktersassistenten. Daarnaast is er een samenwerkingsverband met huisartsen. Binnen Daelzicht werken we met een brede doelgroep; van jong tot oud, somatiek tot psychiatrie en van EMB tot LVB

Je zal gaan samenwerken met 4 collega-logopedisten die werkzaam zijn op een andere locatie. Jullie zullen gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor alle hulpvragen op het gebied van logopedie en zullen logopedie binnen Daelzicht verder moeten profileren. Er wordt dan ook van je verwacht dat je ook een ondernemende, enthousiasmerende en proactieve houding hebt.

Dit bieden wij

  • Afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring bieden wij een salaris conform inschaling FWG 50 (conform CAO gehandicaptenzorg) tussen € 2.728,- en € 3.894,- bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Een vast dienstverband op basis van 12 uur per week.
  • Flexibele werktijden.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Jij beschikt over een afgeronde HBO opleiding Logopedie en de nodige werkervaring.
  • Jij hebt affiniteit met de doelgroep kind en jeugd.
  • Registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici.
  • Je hebt coaching vaardigheden en kunt enthousiasmeren bij het overdragen van behandelprogramma’s en adviezen aan de directe omgeving van de cliënt.
  • Integriteit en betrouwbaarheid zijn vereist bij het behandelen van cliënten waarbij men persoonlijke gegevens en achtergronden kent.
  • In staat om interdisciplinair samen te werken en om complexe zorgvragen vanuit meerdere invalshoeken te benaderen en te behandelen.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’, tot en met 4 december 2022. Voor meer informatie kun je terecht bij Christien Ploum +31 6 27006557, logopedist.

De sollicitatiegesprekken worden gepland in overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.