Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg Kind en Jeugd Gedragscomplex

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Tienray

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij een warm hart voor kinderen met een beperking en werk jij graag mee aan een veilige en prettige omgeving voor deze bijzondere doelgroep?

Wij zijn op zoek naar een kandidaat voor de vacature:

Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg Kind en Jeugd Gedragscomplex 18-32 uur per week, 't Raayke


Zo ziet jouw baan eruit

In deze functie ga je dagelijks aan de slag met onze unieke en uitdagende doelgroep: kinderen met een verstandelijke beperking. De medewerker begeleiding B geeft mee uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de kinderen zijn omschreven en draagt op deze manier dagelijks bij aan de ontwikkeling en het welbevinden van onze jeugdige cliënten. Er dient consequent uitvoering te worden gegeven aan de begeleidingsplannen, structuur is immers erg belangrijk voor onze doelgroep.

Als medewerker begeleiding help je deze doelgroep door klein te kijken, in te spelen op de SEO (sociaal-emotionele ontwikkeling) en belevingswereld van de jonge cliënt en pas je sensopatisch spel toe. Begeleiding is gericht op het bieden van basale emotionele veiligheid die gebaseerd is op vertrouwen in de voorspelbare begeleider. Professionele betrokkenheid en zelfstandig durven handelen zijn hiervoor onmisbare eigenschappen. Je organiseert en begeleid leuke en zinvolle activiteiten met de kinderen en ondersteunt het kind in het verbreden van zijn of haar sociale netwerk.

Locatieprofiel

De locatie het Raayke, maakt onderdeel uit van Kind, Jeugd en Gezin en is gelegen in Tienray. ‘t Raayke biedt de mogelijkheid voor wonen voor kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar met een verstandelijke beperking en bijkomende problematieken zoals autisme en hechting. Met een klein team van betrokken professionals biedt 't Raayke veiligheid, stabiliteit, structuur en rust in het leven van de kinderen. Het uitgangspunt in de begeleiding van de kinderen is dat gedrag een vorm van communicatie is. Door samenspel en observatie, wordt het kind ondersteund in zijn/ haar ontwikkeling. ‘t Raayke is dan ook de ideale werkplek voor jou, wanneer je aan de slag wilt in een combinatie tussen gehandicaptenzorg en jeugdzorg.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 40 (conform CAO gehandicaptenzorg) tussen € 2.457,- en € 3.332,- bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Een vast contract op basis van 18-32 uur per week als Medewerker begeleiding B.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Een diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3. Denk hierbij aan een diploma SPW/MMZ-3/4, Activiteitenbegeleiding of HBO Pedagogiek / HBO Jeugdwelzijnswerk, SPH of Social Work sluit ook prima aan;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met kinderen met een verstandelijke beperking, autisme, psychiatrische problematiek en bijkomende gedragsproblematiek;
  • Een evenwichtig en positief ingesteld karakter, staat stevig in zijn/haar schoenen en kan consequent optreden. Daarnaast durf jij initiatief te nemen en adequaat in te grijpen wanneer de situatie daarom vraagt.
  • Je bent didactisch onderlegd en bekend met activiteiten opzetten organiseren en begeleiden, je hebt dan ook affiniteit met ontwikkelingsgericht werken.
  • Je bent een flexibele collega, want er wordt gewerkt in een wisselend rooster (inclusief weekend- en avonddiensten), en het kan voorkomen dat je wordt gevraagd eens uit te helpen op een andere locatie indien nodig.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren’. Voor meer informatie over ’t Raayke kun je terecht bij Carmen Verbakel, leidinggevende zorg, via telefoonnummer +31 6 46077851.

Gesprekken worden gepland in overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.