Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Gedragswetenschapper

Werkgever:De Wijnberg
Plaats:Limburg

Als (GZ-)psycholoog of orthopedagoog(-generalist) beweeg je in een dynamische en uitdagende omgeving op verschillende locaties. Werk je samen met verschillende samenwerkingsverbanden, gemeenten en zorginstellingen. Je hebt te maken met veranderingen in het zorglandschap. Dit geeft jou energie!

Op de locaties waar je werkt staat gedrag op nummer 1. De instroom, doorstroom en uitstroom is groot, omdat kinderen/jongeren relatief kort op de locaties verblijven. Dit brengt veel dynamiek met zich mee. Samen met de andere vier gedragswetenschappers ben je een vraagbaak voor je collega’s en spring je in op crisissituaties, help je oplossen én ook deskundigheid en handelingsbekwaamheid van leraren en andere professionals te bevorderen. Zo wordt iedere dag spannend maar ook samen beter voor de leerlingen en de collega’s. Psychosociaal welbevinden van leerlingen vergroten. Je ontwikkelt beleid ten aanzien van psychosociale aspecten van het onderwijs, verleent pedagogische begeleiding en ondersteuning aan leraren, leerlingen en ouders/verzorgers, verricht diagnostisch onderzoek en leerlingbegeleiding en werkt aan je eigen professionalisering en die van de ander.

Jij durft in dit mooie werk echt het verschil te maken.

Mail je motivatiebrief en CV uiterlijk 19 maart 2023 naar: vacature@dewijnberg.nl

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Monique Hopman: 06-52881717

De Wijnberg

De Wijnberg is een school voor (voortgezet) speciaal onderwijs en geeft onderwijs aan leerlingen in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar op locaties in Venlo, Venray, Roermond en Weert. Passend onderwijs voor kinderen/jongeren met een complexe onderwijs- en zorgvraag, waarbij er nauw wordt samengewerkt met verschillende zorgpartners. Werken vanuit de gedachte ‘Een kind – een gezin – een plan’. Leerlingen verblijven tijdelijk op de school. Uit het motto ‘de Wijnberg: dat zijn wij!’ spreekt de verbondenheid met de leerlingen en de ouders/verzorgers, én de trots!

Onze kernwaarden:

  • In relatie
  • Autonomie
  • Groei

Sensitief - Energiek - Toegankelijk - Dynamisch - Besluitvaardig - Betrokken - Lef - Uithoudingsvermogen - Evenwichtig

Aanbod

Een geweldig dynamische werkomgeving waar je je continu beweegt tussen zorg en onderwijs en je steeds op diverse locaties mag werken. Geen dag is hetzelfde. Je werkt echt in teams waar iedereen zich elke dag vol passie inzet voor de kinderen, de jongeren en de bijbehorende gezinnen. Waar kleine stapjes worden gevierd en ontwikkeling voorop staat. De inschaling is in schaal 11 van de CAO PO.