Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Projectmanager Planning & Control

Werkgever:Flextronics Logistics B.V.
Plaats:Venray

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Standplaats: Venray I 40 uur I per direct I tijdelijk

De afdeling Operations Planning & Control (OPC) vervult een centrale rol tussen de Operations afdelingen, HR, Finance en Procurement. Het OPC-team plant, analyseert en rapporteert over de efficiënte inzet van met +/- 500 uitzendkrachten en 450 vaste medewerkers. De afdeling heeft een cruciale rol in het vertalen van beschikbare data naar managementinformatie op strategisch en tactisch niveau.

Het betreft een tijdelijke functie ter vervanging van een collega, voor de duur van 12 maanden. In deze rol rapporteer je aan de Site Controller. In 2020 zijn de voornaamste uitdagingen op de afdeling de implementatie van een nieuw workforce managementsysteem (WFM) en het effectief monitoren van de impact van de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB).

Wat zijn je werkzaamheden?

 • Dagdagelijkse aansturing van het OPC-team (2 fte)
 • Projectleidersrol in de implementatie van een nieuw WFM (tijdsregistratie en planning)
 • Het aansturen van twee externe uitzendbureau’s (+/- 500 medewerkers)
 • Zorgdragen voor vertaling van operationele data naar financiële impact

De invoering van de WAB per 1 januari 2020 neemt een aantal uitdagingen mee op het gebied van efficiënte inzet van uitzendkrachten binnen onze organisatie. Het bewaken van leegloop, voorkomen van overbezetting en monitoren van de juiste contractmix o.b.v. KPI’s zijn belangrijke kerntaken die met veel zorg en accuraatheid vervuld dienen te worden. Daarnaast behoort het voorzitten van kwartaalevaluaties met uitzendbureau’s en geven van presentaties aan o.a. management tot je werkzaamheden.

Wat breng je mee?

Je kunt op zowel strategisch-tactisch niveau leiding nemen en geven, maar bent ook in staat om samen met het team de operationele uitdagingen te vertalen naar procesmatige oplossingen. Je bent in staat om situationeel leiding te geven binnen een dynamische organisatie, waarbij verschillende belangen verenigd dienen te worden.

 • Hbo/wo gediplomeerd, met minimaal 2 jaar relevante (projectmatige) werkervaring
 • Analytisch, accuraat, daadkracht zijn kernwoorden die bij jou passen
 • Projectmanagement skills
 • Sterke communicatieve vaardigheden in Engels en bij voorkeur Nederlands
 • Uitgebreide kennis van MS Excel en PowerPoint
 • Fulltime beschikbaar op korte termijn (voorkeur voor 1 februari 2020)

Wat krijg je?

 • Een competitief salaris met reiskostenvergoeding, afhankelijk van relevante ervaring
 • Contract voor 12 maanden, ZZP behoort tot de mogelijkheden
 • 31 vrije dagen op jaarbasis aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wie zijn wij?

Flex is een internationaal bedrijf in de logistieke dienstverlening. Logistiek betekent beweging, altijd. Met ruim 750 collega’s bedienen wij onze, grotendeels, internationale klanten vanuit drie locaties in regio Venray/ Venlo.

Heb je interesse?

En wil je direct solliciteren? Wij ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief via sollicitatie@flex.com ! Als je een vraag hebt, neem dan contact op met Anne Vandeberg, HR Adviseur op 0478 - 51 81 39 of stuur je vraag naar: sollicitatie@flex.com