Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Beheerder Riolen en Water

Werkgever:Gemeente Venray
Plaats:Venray

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Het betreft een structurele functie voor 36 uur per week.

Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten om de nieuwe beheerder van ons Venrayse rioolstelsel en alles wat daarbij hoort te worden? Lees dan snel verder!

Over Venray

Venray is een gezellige, middelgrote gemeente in Noord-Limburg, centraal gelegen tussen Venlo, Roermond, Nijmegen en Eindhoven. Venray is een plattelandsgemeente met een stedelijke kern en daaromheen dertien dorpskernen. Venray is na Venlo de tweede stedelijke kern van Noord-Limburg en de plaats speelt een vooraanstaande rol in de regio.

De organisatie

De gemeente Venray heeft een koers uitgezet waarin flexibiliteit, samenwerking en de vraag van de klant de kernwoorden zijn. Venray heeft nadrukkelijk een eigen ambitie en koers, maar die alleen in samenwerking met vele (externe) partners gerealiseerd kan worden. De gemeente stimuleert de kracht van de samenleving, faciliteert initiatieven en werkt aan zaken waar ze zelf voor aan de lat staat. Deze ambitie heeft ook gevolgen de manier waarop medewerkers hun werk doen: zelfstandig, met een duidelijk beeld van de klantvraag, gericht op samenwerking én op het behalen van concrete resultaten. De organisatie bestaat uit drie afdelingen en één stafafdeling. Elke afdeling is onderverdeeld in teams. Totaal werken er ruim 350 medewerkers bij de gemeente Venray.

Het team Civiel en Verkeer

Als Beheerder Riolen en Water werk je bij het team Civiel en Verkeer. Het team bestaat uit ca. 20 medewerkers. Samen met het team Groen en Vastgoed werken wij aan de ontwikkeling, inrichting en beheer van de openbare ruimte van onze gemeente. Dit doen wij samen met onze inwoners en andere betrokken partijen. Onze medewerkers hebben kennis van zaken en weten wat er speelt in de gemeente.

Wat ga je doen?

Als Beheerder Riolen en Water heb je een breed takenpakket. De gemeente Venray heeft ca 325 km vrijverval riool, 650 drukrioolgemaaltjes en gemalen, 17.000 kolken, 23 bergbezinkbassins, 66 bruggen, 220 km sloten en 200 ha bermen. Je zorgt voor het integrale beheer van dit alles, inclusief de beheerbudgetten Riool. Je werkt planmatig op basis van bestekken en onderhoudscontracten. Je speelt ook in op de dagelijkse vragen van gebruikers. Je behandelt meldingen en klachten. Je werkt veel samen met de adviseur Riolen en Water, de toezichthouder en onze beleidsmedewerker Groen.

Jouw profiel
  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding op het gebied van civiele techniek;
  • Je hebt de basisopleiding riolering gevolgd of bent bereid deze te volgen;
  • Je hebt relevante werkervaring opgedaan bij bijvoorbeeld een gemeentelijke organisatie of een adviesbureau;
  • Kennis van de RAW-systematiek is een pré.
  • Je hebt affiniteit met (ecologisch) bermbeheer;
  • Je werkt planmatig en hebt een praktische inslag;
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
  • Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
  • Je bent proactief en creatief in het meedenken en zoeken naar oplossingen.
Dit hebben we te bieden

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en kent een maximum van € 4.048,-bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (functieschaal 9). Venray biedt daarnaast eigentijdse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuzebudget van 17,05%. Met dit budget bepaal je zelf wat je wanneer wil laten uitbetalen of wil inzetten voor fiscaal vriendelijke regelingen, zoals een fiets, telefoon, sportschool of een reiskostenvergoeding. Ook betaald ouderschapsverlof en ruime opleidingsmogelijkheden behoren tot de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw reactie

Je kunt reageren op deze vacature tot en met 31 augustus 2021, uitsluitend door je motivatie en CV te uploaden via Banenplein Limburg. Wil je nog meer informatie over deze vacature? Stuur dan, gezien de vakantieperiode, een mail naar: Marco van de Mortel (Adviseur riolen en water, marco.van.de.mortel@venray.nl) of Paul de Mulder (Teammanager Civiel en Verkeer, paul.de.mulder@venray.nl).

De gesprekken zijn gepland op vrijdagochtend 17 september 2021.