Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Engels

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Oostrum

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Docent Engels (Retail & Commercie)

Ben jij die enthousiaste collega met kennis en ervaring op het gebied van het vak Engels én affiniteit met Retail & Commerciële beroepen? En wil jij niets liever dan onderwijs verzorgen en onze studenten helpen met het beheersen en verbeteren van de Engelse taal?

Wat ga je doen als docent Engels?

Als docent Engels help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis van de Engelse taal. Dit doe je binnen het team waar onze leerlingen ook vakinhoudelijke lessen in bijvoorbeeld sales en internationale handel krijgen. Idealiter heb je naast jouw hoofdvak Engels dan ook affiniteit of ervaring in de Retail of Commercie, zodat de inhoud aansluit bij de praktijk.

Je staat voor de klas, je houdt je bezig met het voorbereiden en verzorgen van (online en fysieke) lessen en examens op mbo-niveau 3/4. Verder ondersteun je de studenten als studieloopbaanbegeleider, werk je met hen aan projecten en sta je hen bij tijdens hun stage. Ook draag je bij aan de onderwijsontwikkeling en -vernieuwing en lever je in teamverband een bijdrage aan het studentenbeleid.

Je komt te werken bij de sector Economie & Technologie, op de locatie Venray.

Jouw talent en ambitie

Je bent een proactieve, communicatief sterke en oplossingsgerichte teamspeler. Bij voorkeur ben je in het bezit van een tweedegraads lesbevoegdheid Engels en kun je op, gevorderd niveau, kennis en kunde over dragen aan studenten over het vak Engels. We staan zeker ook open voor een LIO-er met stage-ervaring in het MBO.

En verder:

  • ben je vaardig in het motiveren en begeleiden van dynamische, mondige studenten.
  • ben je vaardigheid in het toepassen van diverse didactische methoden, examenafnames en in staat om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van nieuwe lesmaterialen.
  • heb je gevoel voor het signaleren van economische ontwikkelingen en trends in de Retail en Commercie-branche én kun je deze inzetten in je onderwijs.

Wij zijn Gilde Opleidingen

Gilde Opleidingen wil zich onderscheiden door studentenzorg; we bieden onze studenten maatwerk dat past bij ieders talent en ontwikkelvraag. We zijn een regionaal ROC met sterke wortels in Noord- en Midden Limburg, dat samen met ons externe netwerk kleinschalig onderwijs biedt in een vertrouwde omgeving, aan jongeren en volwassenen. Het optimaal begeleiden en ontzorgen van onze studenten en het verhogen van onze studenttevredenheid, rendementen en studentenbereik staan daarbij centraal. Door studenten op te leiden, werken we elke dag aan onze missie: talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Wij geloven in onderwijs dat naadloos aansluit op de echt wereld en dat binnen een plezierige, veilige en vertrouwde omgeving. Kom nog meer over Gilde Opleidingen en onze 15 vakscholen te weten op Gilde Opleidingen

Waar zorgen wij voor?

Het betreft (vooralsnog) een functie voor de duur van ½ jaar (van maart t/m augustus 2021) voor de invulling van 0,25 fte. De gewenste startdatum is 1-3-2021. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo, minimum €2.915,- en maximum €4.359,- op fulltime basis. Dit wordt aangevuld met een volledige 13e maand en natuurlijk 8% vakantietoeslag. Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo optimaal mogelijk kunt uitvoeren krijg je bij deze functie een laptop en telefoon voor zakelijk gebruik.

Daarnaast bieden we mooie primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao-mbo plus extra regelingen zoals onder andere bedrijfsfitness, sportieve activiteiten van Gilde Sportief en een uitgebreid (digitaal) cursusprogramma van de GO-Academy.

Meer weten? Laat van je horen

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Wendy Bussemakers-Vervoort, teammanager, via telefoonnummer

+31 6 10140199

. Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar:

solliciteren@rocgilde.nl
Kom solliciteren!

Herken jij jezelf in het profiel en voldoe je aan wat wij vragen? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 25 januari 2021 in te sturen.

Alleen sollicitaties via onze eigen WerkenBij website

klik hier

worden meegenomen in de selectie procedure. Solliciteer door naast de vacaturetekst op de knop “Solliciteren” te klikken en vul jouw gegevens in, inclusief CV en motivatiebrief.

Vervolg stappen na jouw online sollicitatie

Nadat de reactie termijn is verstreken, zal de selectie plaatsvinden waarna je van ons reactie krijgt. Ben jij diegene die we graag willen spreken? Houd dan donderdag 4 februari 2021 vrij in je agenda voor de selectiegesprekken met de interviewers.

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.