Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Bijbaan Logistiek

Werkgever:Ikea
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Bijbaan Logistiek

“Vroeg uit de veren en dan op tijd naar huis, zodat ik mijn kind van school kan halen” Voor Lia is deze baan goed te combineren met haar gezinsleven. Juan (student) kan veel leren van een bedrijf als IKEA en verdient een mooi zakcentje. Deze baan kan ook een goede aanvulling zijn op een andere parttime baan of werkzaamheden als ZZP’er. WIE BEN JIJ

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

- Je bent flexibel inzetbaar in de ochtenden, avonden en in het weekend.

- Je bent enthousiast, zelfstandig en kan makkelijk schakelen tussen werkzaamheden;

- Je bent ouder dan 18 jaar en beschikt over eigen vervoer i.v.m. werktijden;

-Je bent je bewust van het fysieke werk, je beweegt veel, tilt producten (doosjes) van pallets en vult deze op de juiste plek op de afdeling. Verder loop je veel, met de pompwagen breng je pallets naar de juiste plek en haal je weer nieuwe pallet op om ergens anders te vullen.

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Als vulploegmedewerker zorg je ervoor dat de winkel gevuld is.

Hoe je dag er uit kan zien: je start vandaag om 06:00 uur. Bij aanvang krijg je instructies mee voor deze werkdag. Als eerste ga je aan de slag met de lijst van artikelen die voor die dag geteld moeten worden. Je werkt daarbij nauwkeurig en secuur. Daarna ga je naar je afdeling om aan de slag te gaan met het vullen van de artikelen in de schappen. Je werkt volgens de regels en de apparatuur die je ter beschikking hebt. Zoals de scanner, en de (elektrische) pompwagen. Je weet dat je daar voorzichtig en veilig mee om moet gaan en die verantwoordelijkheid pak je gewoon. Een collega die al klaar is met zijn eigen afdeling komt je helpen, zodat alle afdelingen gevuld zijn voordat de winkel om 10:00 uur open gaat. Als het werk om 10 uur gedaan is, ga je weer naar huis.

Ons team binnen Ikea

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn. GOED VOOR DE AARDE EN VOOR JOU

Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als medewerker logistiek en ontvang op basis van 12 uur per week: -Een bruto uurloon vanaf 18 jaar dat begint bij € 12,60.

-Een 13e maand en 8% vakantiegeld. Deze worden standaard in december en mei uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om deze maandelijks te ontvangen.

-Per 1 juli 2023 ontvangen alle IKEA medewerkers een extra CAO salarisverhoging. Voor deze functie betekent dit een salarisverhoging van 5%.

-Op zondag en tijdens feestdagen ontvang je gedurende de hele dag een toeslag.

-Pensioenregeling

-Een collectieve bonusregeling. Deze wordt jaarlijks vastgesteld en bedraagt maximaal 150% van je bruto maandsalaris.

-Reiskosten voor het openbaar vervoer worden 100% vergoed. Woon je binnen een straal van 5 tot 20 km van de IKEA vestiging? Dan kun je ook kiezen voor een leasefiets. Reis je niet met het openbaar vervoer of met een leasefiets? Dan krijg je een tegemoetkoming in de reiskosten van € 0,19 per kilometer (tot maximaal 200 euro per maand).

-15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.

-Eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.

-Voordeel op je fitnessabonnement en sporten bij een sportschool naar keuze

-Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt MET EEN KLEINE STAP EEN GROOT VERSCHIL

Maak deel uit van een inspirerende, plezierige en snel ontwikkelende omgeving. Dat zie je helemaal zitten als verkoopmedewerker keukens. Solliciteer dus snel.

Daarna bellen we je binnen 5 werkdagen voor een korte kennismaking. Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in onze IKEA Workfamily.