Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Aangiftemedewerker

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Limburg

Aangiftemedewerker

Natuurlijk heb jij goed opgelet in de collegebanken en weet jij heel veel op fiscaal gebied. Met die kennis verzorg jij zelfstandig voor klanten alle voorkomendeaangiftewerkzaamheden zoals aangiften IB, VpB, dividendbelasting, toeslagen en recht op successie. In alles wat jij doet blijkt dat jij in staat bent zaken correct , tijdig en zorgvuldig af te handelen, hierbij ben je proactiefin het uitzetten van acties en blink je uit in het oplossen van praktische problemen,

Maar, je weet ook dat je niet alles weet. Nu niet, en ook over tien jaar niet. Je bent een leergierige samenwerker die luistert, onderzoekt endoorvraagt. Je volgt de ontwikkelingen op fiscaal vakgebied op de voet en brengt met jouw frisse blik nieuwe ideeën in. Zowel intern als extern ontwikkel je je tot een teamplayer die met andere specialisten en adviseurs naar de beste oplossing zoekt. Alles voor het resultaat.Jouw drive om te groeien is aan!

Koenen en Co

Bij Koenen en Co geloven we dat al onze medewerkers het verschil maken bij onze klanten. Om dat goed te kunnen, beginnen we met onze klanten te begrijpen. We helpen ze met alle voorkomende vragen rondom hun bedrijfsvoering en natuurlijk zorgen we ervoor dat ze voldoen aan hun wettelijke financiële verplichtingen. Zo kunnen zij zich focussen op wat er voor hen echt toe doet: hun onderneming.

Maar we gaan verder. We willen weten wat onze klanten drijft. Wat hun uitdagingen zijn, waar ze wakker van liggen. Hun sterktes, hun zwaktes. En wat hun zakelijke en persoonlijke doelen zijn. Want juist dán kunnen we er zijn voordat zij ons nodig hebben. Zo maken we – als marktleider in Limburg voor het MKB – met 250 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond, Venlo en Helmond, elke dag het verschil

Opleiding en ervaring

Je bent in het bezit van minimaal een afgeronde HBO opleiding (fiscaal recht en economie). Wij nodigen zowel schoolverlaters als kandidaten met enkele jaren werkervaring uit om te solliciteren.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?

Stuur dan je CV en een korte motivatie en overtuig ons waarom jij degene bent die bij Koenen en Co het verschil gaat maken.

Werken bij Koenen en Co

Jij bent er, voordat jouw klanten je nodig hebben.