Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Junior BTW-Adviseur

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Limburg

Junior BTW-Adviseur

Natuurlijk heb jij goed opgelet in de collegebanken en weet jij heel veel op fiscaal gebied, specifiek op het gebied de indirecte belastingen. Met die kennis informeer en adviseer je onze klanten over allerlei belastingtechnische zaken. Je helpt onze klanten met hun vragen en behoeften op btw-gebied en bereidt adviesrapporten voor.

Maar, je weet ook dat je niet alles weet. Nu niet, en ook over tien jaar niet. Je bent een leergierige samenwerker die luistert, onderzoekt en doorvraagt. Je volgt de ontwikkelingen op fiscaal vakgebied en met name op het terrein van de indirecte belastingen op de voet en brengt met jouw frisse blik nieuwe ideeën in. Zowel intern als extern ontwikkel je je tot een teamplayer die met andere specialisten en adviseurs naar de beste oplossing zoekt. Alles voor het resultaat. Jouw drive om te groeien is aan!

Koenen en Co

Bij Koenen en Co geloven we dat al onze medewerkers het verschil maken bij onze klanten. Om dat goed te kunnen, beginnen we met onze klanten te begrijpen. We helpen ze met alle voorkomende vragen rondom hun bedrijfsvoering en natuurlijk zorgen we ervoor dat ze voldoen aan hun wettelijke financiële verplichtingen. Zo kunnen zij zich focussen op wat er voor hen echt toe doet: hun onderneming.

Maar we gaan verder. We willen weten wat onze klanten drijft. Wat hun uitdagingen zijn, waar ze wakker van liggen. Hun sterktes, hun zwaktes. En wat hun zakelijke en persoonlijke doelen zijn. Want juist dán kunnen we er zijn voordat zij ons nodig hebben. Zo maken we – als marktleider in Limburg voor het MKB – met 250 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo, elke dag het verschil.

Opleiding en ervaring

Je hebt je Masterdiploma (bij voorkeur richting indirecte belastingen) vers op zak of hebt maximaal twee jaar werkervaring. Je hebt de ambitie jezelf te ontwikkelen tot een echte specialist op het gebied van de indirecte belastingen.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?

Stuur dan je CV en een korte motivatie en overtuig ons waarom jij degene bent die bij Koenen en Co het verschil gaat maken.

Werken bij Koenen en Co

Jij bent er, voordat jouw klanten je nodig hebben.