Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Marketing en Communicatieadviseur

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Limburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Marketing en Communicatieadviseur

Jij vormt als zelfstandig Adviseur de afdeling Marketing en Communicatie binnen onze organisatie. Je weet dan ook van aanpakken. Je vindt solistisch werken én schakelen tussen strategische, tactische en uitvoerende werkzaamheden geen probleem. Je doet het echter natuurlijk niet helemaal alleen, maar maakt onderdeel uit van de samenwerkingsdriehoek tussen ons bestuur en het externe Marketing en Communicatiebureau.

Als Marketing en Communicatieadviseur ben je (mede) verantwoordelijk voor verschillende projecten rondom zowel interne, als ook externe (corporate) communicatie. Hierbij zet je niet alleen communicatieprojecten op, maar voer je deze ook uit. Van tevoren zoek je de samenwerking met verschillende disciplines om wensen op te halen en draagvlak te creëren voor het uitvoeren ervan.

Een deadline geeft jou energie! Je bent creatief, maar weet ook dat structuur noodzakelijk is om alles op rolletjes te laten lopen. Je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat en kunt jouw ideeën goed onderbouwen. Je houdt de ontwikkelingen in je vakgebied goed bij. Positief en enthousiast zet je je schouders onder de uitdagingen die op je pad komen. En kom je er niet uit? Dan vraag je om hulp. Je kunt goed feedback geven en ontvangen en weet dat er maar één richting is die we samen opgaan: vooruit.

Koenen en Co

Bij Koenen en Co geloven we dat al onze medewerkers het verschil maken bij onze klanten. Om dat goed te kunnen, beginnen we met onze klanten te begrijpen. We helpen ze met alle voorkomende vragen rondom hun bedrijfsvoering en natuurlijk zorgen we ervoor dat ze voldoen aan hun wettelijke financiële verplichtingen. Zo kunnen zij zich focussen op wat er voor hen echt toe doet: hun onderneming.

Maar we gaan verder. We willen weten wat onze klanten drijft. Wat hun uitdagingen zijn, waar ze wakker van liggen. Hun sterktes, hun zwaktes. En wat hun zakelijke en persoonlijke doelen zijn. Want juist dán kunnen we er zijn voordat zij ons nodig hebben. Zo maken we – als marktleider in Limburg voor het MKB – met 250 professionals vanuit vestigingen in Maastricht, Roermond en Venlo, elke dag het verschil.

Opleiding en ervaring

Je bent in het bezit van minimaal een HBO diploma met daarbij minstens 2 jaar ervaring als Marketing en Communicatieadviseur.

Is deze functie op jouw lijf geschreven?

Stuur dan je CV en een korte motivatie en overtuig ons waarom jij degene bent die bij Koenen en Co het verschil gaat maken.

Werken bij Koenen en Co

Jij bent er, voordat jouw klanten je nodig hebben.