Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Laserlasser

Werkgever:NTS-Group
Plaats:Venray

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Laserlasser

Lassen, Lasrobot, Machines en Operator in Venray

Ben jij zelfstandig, kwaliteitsgericht, een teamplayer en een echte aanpakker? Kies dan voor een baan als Laserlasser bij NTS Hermus!

Maak jij de juiste samenstelling?

Als Laserlasser bij NTS Hermus ga je aan de hand van werkorders en tekeningen de laslaserrobot instellen en bedienen binnen de gecalculeerde uren.Daarnaast heb je binnen deze functie heb je te maken met de volgende werkzaamheden:

  • Het vervaardigen van producten met behulp van de laserlasrobot aan de hand van bestaande programma's;
  • Controleren of de uitgevoerde werkzaamheden voldoen volgens normen en tekeningen, o.a. door het nameten van de producten met behulp van meetgereedschappen en visuele kwaliteitscontrole;
  • Verrichten van dagelijks onderhoud aan de machines, mallen en gereedschappen.

Wat neem je mee?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een gedreven Laserlasser met enkele jaren ervaring in las- en bankwerkzaamheden. Verder heb je het volgende in je:

  • Je hebt kennis en inzicht in de laser- of lasprocessen;
  • Je kunt technische tekeningen lezen;
  • Je hebt kennis van vorm- en plaattoleranties;
  • Je kan zelfstandig en kwaliteitsgericht;
  • Het is een pré als je basiskennis van kanten hebt;
  • Je bent bereid om in 2 ploegendiensten te werken (20% ploegentoeslag).

Bij NTS doen we het samen

Je komt te werken in een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille. Bij NTS staat samenwerking voorop. We hebben elkaar nodig om steeds beter en beter te worden. NTS kent een informele en collegiale 'ons kent ons'-sfeer. Er is oog en oor voor elk individu. Onze drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we doen. Dat zoeken we uiteraard ook in jou!

Bij NTS voel je je snel thuis

We zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt in ons team. Door je te koppelen aan één van onze ervaren collega's leer je ons bedrijf en je collega's snel kennen. Je neemt de tijd om met je leidinggevende de verwachtingen door te spreken voor je nieuwe rol. Wat je doet, doe je natuurlijk goed. Het waarom en voor wie je het doet vinden we net zo belangrijk. Wij beantwoorden daarom graag al je vragen. Zo heb je onze manier van werken snel onder de knie. Voor je het weet maak je het onmogelijk mogelijk voor onze klanten.

Versnel je mee?

Solliciteer en stuur je cv en motivatie via onderstaande sollicitatieknop!

< back to the list

Meer over deze locatie

NTS Hermus is de specialist in oplossingen op het gebied van dun plaatwerk. Als toeleverancier voor internationale machine- en apparatenbouwers levert NTS Hermus plaatwerkonderdelen, samenstellingen en complete functionele producten. Daarbij is de insteek om de klant maatwerk te bieden, door het logistieke proces te vereenvoudigen en mee te denken in de ontwikkeling.

NTS Hermus

Metaalweg 12

5804 CG Venray

The Netherlands