Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Flexo Drukker

Werkgever:Oliver Healthcare Packaging
Plaats:Venray

Oliver Healthcare Packaging is een wereldwijde speler op het gebied van custom-made steriliseerbare verpakkingen voor de medische- en farmaceutische industrie en zijn marktleider in deze branche. Wij zijn een jong, gezond en sterk groeiend bedrijf dat vanuit diverse vestigingen de klant specifiek tegemoet komt aan de hoogstaande kwaliteitseisen die gesteld worden aan het verpakken van hun producten. Voor het Europese hoofdkantoor van Oliver Healthcare Packaging in Venray zoeken wij ter versterking van ons team een: FLEXO DRUKKER (36 uur)

De functie

In deze functie bedien je de Flexo-pers en stel je deze in aan de hand van de productspecificaties van onze klant. Je inspecteert de producten nauwkeurig en houdt de orderadministratie zorgvuldig bij. Je lost apparatuur- en productieproblemen op en voert routine machineonderhoud uit. Verder wissel je inkten, was je de machine en machineonderdelen en zorg je voor de aan- en afvoer van materialen. Je werkt actief mee aan het creëren van een veiligheidscultuur. Tijdelijk werken wij nog in een 3 ploegen systeem maar dit zal overgaan in een 2 ploegen systeem.

Wat ga jij ons brengen

  • Voor deze functie zoeken we een collega die netjes en secuur werkt en initiatief neemt.
  • Je hebt een goede parate kennis van de werking van Flexografische drukpersen.
  • Je spreek-, lees- en schrijfvaardigheid van het Nederlands en het Engels is voldoende om mondelinge en schriftelijke instructies te kunnen volgen en formulieren in te kunnen vullen.
  • Je bent bereid en in staat te werken in een cleanroom volgens vaste procedures en werkinstructies. We verwachten flexibiliteit in verband met inzet op andere machines.

Wat bieden wij

Bij Oliver Healthcare Packaging wordt er gewerkt in een moderne, gezonde en internationale werkomgeving met de allernieuwste machines. Wij bieden je een uitdagende baan in een actief en professioneel team. De arbeidsvoorwaarden zijn op basis van de CAO Grafimedia.

Interesse?

Spreekt deze functie je aan? Dan ontvangen wij graag jouw reactie met CV zo snel mogelijk per e-mail, ter attentie van Debbie Cox (HR Business Partner), via dcox@oliverhcp.com Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Cremers (Manager Operations) op telefoonnummer 06 –24816354