Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent lichamelijke opvoeding binnen het praktijkonderwijs

Werkgever:Raayland College
Plaats:Venray

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wij zoeken

Is sporten jouw passie en weet jij ook onze leerlingen te stimuleren om van de bank van te komen? Kun jij jongeren uitdagen en motiveren om met beweging bezig te zijn? Moedig jij leerlingen aan om dingen te doen die ze eigenlijk niet durven?

De één is dagelijks met sporten of bewegen bezig, de ander is niet vooruit te branden. Jij als docent Lichamelijke Opvoeding weet elke leerlingen de basiskennis van verschillende sporten bij te brengen en weet op een enthousiaste manier het belang van bewegen over te brengen. Wij zoeken voor het Raayland College een docent Lichamelijke Opvoeding (LO) die ook oog heeft voor de minder atletische leerling en met aandacht en oprechte interesse voor alle leerlingen het beste in ze naar boven haalt. Dit doe je aan de hand van inspirerende lessen die je geeft aan onze leerlingen. Jij zorgt tevens voor een stimulerend leerklimaat waarbij leerlingen hun grenzen durven te verleggen. Je kunt tegelijkertijd goed samenwerken met je collega’s binnen de sectie en in je team en levert een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van lesmateriaal, het onderwijs en de cultuur binnen onze school.

Het betreft een vervanging voor 10 lessen binnen het praktijkonderwijs. De verwachting is dat de vervanging zal duren tot aan de Kerstvakantie. Voor na de Kerstvakantie zijn er mogelijkheden voor de vervanging van een medewerker die aanvullend geboorteverlof gaat opnemen.

Wij vragen

 • Een enthousiaste docent die het als een uitdaging ziet om leerlingen van het praktijkonderwijs te enthousiasmeren voor het vak LO;
 • Beschikbaar op dinsdag en donderdag
 • Ervaring in het geven van lessen in het vak LO;
 • Iemand die het leuk vindt om te werken met jongeren tussen de 12 en 18 jaar en hen jouw oprechte interesse weet te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen;
 • Een onderwijsbevoegdheid in het vak LO;
 • Gerichtheid op een brede samenwerking binnen de sectie LO maar bent daarnaast ook flexibel, zelfstandig en ondernemend;

Wij bieden

Een aantrekkelijk primair en secudair arbeidsvoorwaardenpakket:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13de maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een keuzebudget, naar eigen inzicht in te zetten, voor extra verlof, kinderopvang of een extra uitkering
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet of fitnessabonnement te kopen
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs. Je kunt daar de CAO downloaden.

Raayland College

Het Raayland is een dynamische school midden in de gemeente Venray, waarin het goed leven, leren en werken is. Onze school is een bron aan talent en een plek waar je als leerlingen en medewerker graag wilt zijn.

Naast het verkrijgen van kennis en vaardigheden voor een diploma achten we de persoonlijke en sociale groei van onze leerlingen van groot belang. Werken met overtuiging vanuit vertrouwen, hebben aandacht voor elkaar en zijn verbonden met elkaar en onze directe omgeving. Daarom bieden we onze leerlingen kansrijk onderwijs om het maximale uit zichzelf te halen en stellen daarom de leerlingbegeleiding centraal in onze organisatie. We helpen onze leerlingen daarmee zich te ontwikkelen tot volwassen en verantwoordelijke mensen. Volwassenen die zelfstandig een succesvolle weg vinden in de wereld om hen heen en daar hun bijdrage aan leveren. Volwassenen die doelen voor zichzelf stellen en deze behalen. Hiervoor zijn een lerende houding doorzettingsvermogen en inzet nodig.

Meer informatie over Raayland College

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Janne Geboers-Hikspoors (teamleider praktijkonderwijs), via e-mail j.hikspoors@stichtinglvo.nl.