Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Docent Nederlands (taallessen en RT)

Werkgever:Raayland College
Plaats:Venray

Wij zoeken

“Wie vaak leest, wordt leesvaardiger en gaat daardoor weer vaker lezen”.

Het belang van taallessen/begrijpend lezen hoeven we jou natuurlijk niet uit te leggen. Wij zoeken voor het Raayland College een gepassioneerd docent Nederlands om onze leerlingen te trainen in taalvaardigheid en de toepasbaarheid van begrijpend lezen binnen de andere vakken in het voortgezet onderwijs te bevorderen. Daarnaast geef je remedial teaching uren aan om individuele leerlingen, waaronder NT2 leerlingen, extra ondersteuning te bieden bij hun taalvaardigheden.
Je bent een coach voor je leerlingen en tegelijkertijd een prettige energieke collega voor je team.
De vacature bestaat uit ca. 10 lessen taalvaardigheid en 6 lesuren remedial teaching.

Wij vragen

  • Een enthousiaste docent die het als een uitdaging ziet om leerlingen te binden en te boeien voor de Nederlandse taal;
  • Ervaring in het geven van lessen in het vak Nederlands en remedial teaching
  • Iemand die het leuk vindt om te werken met jongeren tussen de 12 en 16 jaar en hen door een oprechte nieuwsgierige houding weet te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen;
  • Een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak Nederlands;
  • Gerichtheid op een brede samenwerking binnen de sectie Nederlands maar bent daarnaast ook flexibel, zelfstandig en ondernemend.

Wij bieden

Een aantrekkelijk primair en secudair arbeidsvoorwaardenpakket:
  • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13de maand
  • 12 weken vakantieverlof per jaar
  • een keuzebudget, naar eigen inzicht in te zetten, voor extra verlof, kinderopvang of een extra uitkering
  • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet of fitnessabonnement te kopen
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs. Je kunt daar de CAO downloaden.

Raayland College

Het Raayland is een dynamische school midden in de gemeente Venray, waarin het goed leven, leren en werken is. Onze school is een bron aan talent en een plek waar je als leerlingen en medewerker graag wilt zijn.

Naast het verkrijgen van kennis en vaardigheden voor een diploma achten we de persoonlijke en sociale groei van onze leerlingen van groot belang. Werken met overtuiging vanuit vertrouwen, hebben aandacht voor elkaar en zijn verbonden met elkaar en onze directe omgeving. Daarom bieden we onze leerlingen kansrijk onderwijs om het maximale uit zichzelf te halen en stellen daarom de leerlingbegeleiding centraal in onze organisatie. We helpen onze leerlingen daarmee zich te ontwikkelen tot volwassen en verantwoordelijke mensen. Volwassenen die zelfstandig een succesvolle weg vinden in de wereld om hen heen en daar hun bijdrage aan leveren. Volwassenen die doelen voor zichzelf stellen en deze behalen. Hiervoor zijn een lerende houding doorzettingsvermogen en inzet nodig.

Meer informatie over Raayland College

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met mw. Jesse Smulders, teamleider, via e-mail j.smulders@stichtinglvo.nl.