Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Praktijkonderwijs AVO-vakken

Werkgever:Raayland College
Plaats:Venray

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wij zoeken

Ben jij die motiverende en talentvolle (AVO-)docent die onze leerlingen in ontwikkeling brengt op diverse fronten? Ben jij een docent, met kennis van extra ondersteuning die de leerlingen (soms) nodig hebben? Krijg jij energie van het mentorschap in combinatie met lesgeven?
Het betreft een vervanging voor de periode 8 januari 2024 tot en met 9 februari 2024.

Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Bij praktijkonderwijs staat het praktijkgericht leren hoog in het vaandel. We bieden de leerlingen een plek waar ze zich thuis voelen, waar ze gezien worden en waar ze kunnen worden wie ze zijn. We laten de leerlingen groeien door hen aandacht en vertrouwen te geven. Dit doen we de gehele dag door, in de les, pauze en bij activiteiten.

Wij vragen

 • Een enthousiaste (AVO-)docent.
 • ervaring met het geven van onderwijs aan leerlingen met cognitieve beperkingen, sociaal emotionele en/of gedragsproblemen.
 • Een docent die gedurende deze vervangingstijd, leuke/leerzame/praktische lessen met enthousiasme kan geven.
 • Affiniteit met leerlijnen als burgerschap en Nederlands.
 • Bereid om een mentoraat waar te nemen
 • een brede onderwijsbevoegdheid voor Praktijkonderwijs (bv. Pabo)
 • een hands-on mentaliteit.

Wij bieden

Een aantrekkelijk primair en secudair arbeidsvoorwaardenpakket:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13de maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een keuzebudget, naar eigen inzicht in te zetten, voor extra verlof, kinderopvang of een extra uitkering
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet of fitnessabonnement te kopen
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs. Je kunt daar de CAO downloaden.

Raayland College

Het Raayland is een dynamische school midden in de gemeente Venray, waarin het goed leven, leren en werken is. Onze school is een bron aan talent en een plek waar je als leerlingen en medewerker graag wilt zijn.

Naast het verkrijgen van kennis en vaardigheden voor een diploma achten we de persoonlijke en sociale groei van onze leerlingen van groot belang. Werken met overtuiging vanuit vertrouwen, hebben aandacht voor elkaar en zijn verbonden met elkaar en onze directe omgeving. Daarom bieden we onze leerlingen kansrijk onderwijs om het maximale uit zichzelf te halen en stellen daarom de leerlingbegeleiding centraal in onze organisatie. We helpen onze leerlingen daarmee zich te ontwikkelen tot volwassen en verantwoordelijke mensen. Volwassenen die zelfstandig een succesvolle weg vinden in de wereld om hen heen en daar hun bijdrage aan leveren. Volwassenen die doelen voor zichzelf stellen en deze behalen. Hiervoor zijn een lerende houding doorzettingsvermogen en inzet nodig.

Meer informatie over Raayland College

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met Janne Geboers-Hikspoors (teamleider), via e-mail j.hikspoors@stichtinglvo.nl.