Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Docent Zorg & Welzijn

Werkgever:Raayland College
Plaats:Venray

Wij zoeken

Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Ben jij die motiverende en talentvolle docent die onze leerlingen moeiteloos meeneemt in de waarde van het vak zorg en welzijn? Ben jij een ontwikkelaar die samen in een nieuw team bouwt aan een curriculum voor leerjaar 1 tot en met 4?

Gehandicaptenzorg, welzijnswerk, zorg en hulpverlening…. in de huidige maatschappij zijn er volop handjes nodig voor het werk in de sector Zorg en Welzijn. Voor het Raayland College zoeken wij daarom een enthousiaste 2e graads docent Zorg en Welzijn die onze leerlingen wegwijs maakt in de beroepsvaardigheden in deze veelzijdige sector. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van inspirerende en uitdagende lessen in het vak Zorg en Welzijn. Je weet de theorie moeiteloos om te zetten in praktijklessen die aansluiten op de behoefte van zowel de leerling als de huidige maatschappij. Door jouw manier van lesgeven weet je jouw leerlingen te prikkelen om het beste in zichzelf naar boven te halen. Ook geef je ze voldoende om te ontdekken en zelf te leren. Je bent een coach voor je leerlingen en tegelijkertijd een prettige energieke collega voor je team. Je ontwikkelt nieuwe lesplannen, handelt voorkomende administratieve werkzaamheden, behorende bij jouw functie, af en levert op een proactieve wijze een bijdrage binnen onze sectie Zorg & Welzijn. Tevens heb je oog en aandacht voor regionale samenwerkingsmogelijkheden met bedrijven en instanties om het buitenschools leren ook voor de sectie Zorg en Welzijn mogelijk te maken.

De werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Wij vragen

 • Een enthousiaste docent Zorg en Welzijn die het als een uitdaging ziet om leerlingen te binden en te boeien voor het vak;
 • Ervaring in het geven van lessen Zorg en Welzijn;
 • Iemand die het leuk vindt om te werken met jongeren tussen de 12 en 18 jaar en hen door een oprechte nieuwsgierige houding weet te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen;
 • Een tweedegraads onderwijsbevoegdheid in het vak Zorg en Welzijn;
 • Gerichtheid op een brede samenwerking binnen de sectie Zorg en Welzijn, maar tegelijkertijd zelfstandigheid en flexibiliteit;
 • Kennis en bereidheid om samenwerkingen aan te gaan met regionale partners om buitenschools leren aan te kunnen bieden.

Wij bieden

een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden binnen een prettige werkomgeving:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld én een 13e maand
 • 12 weken vakantieverlof per jaar
 • een persoonlijkbudget, van 90 uren per jaar (op fulltime basis) voor het vergroten van de werkbalans
 • de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, tablet, telefoon of fitnessabonnement te kopen
 • volledige vergoeding van de premie voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen met je professionaliseringsbudget

Een werkplek op één van onze mooie scholen, wat wil je nog meer?

Raayland College

Het Raayland is een dynamische school midden in de gemeente Venray, waarin het goed leven, leren en werken is. Onze school is een bron aan talent en een plek waar je als leerlingen en medewerker graag wilt zijn.

Naast het verkrijgen van kennis en vaardigheden voor een diploma achten we de persoonlijke en sociale groei van onze leerlingen van groot belang. Werken met overtuiging vanuit vertrouwen, hebben aandacht voor elkaar en zijn verbonden met elkaar en onze directe omgeving. Daarom bieden we onze leerlingen kansrijk onderwijs om het maximale uit zichzelf te halen en stellen daarom de leerlingbegeleiding centraal in onze organisatie. We helpen onze leerlingen daarmee zich te ontwikkelen tot volwassen en verantwoordelijke mensen. Volwassenen die zelfstandig een succesvolle weg vinden in de wereld om hen heen en daar hun bijdrage aan leveren. Volwassenen die doelen voor zichzelf stellen en deze behalen. Hiervoor zijn een lerende houding doorzettingsvermogen en inzet nodig.

Meer informatie over Raayland College

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Dat kan heel eenvoudig en snel via de knop “Solliciteren”. Wanneer je eerst nog vragen hebt kun je contact opnemen met mevrouw Jesse Smulders (teamleider), via e-mail j.smulders@stichtinglvo.nl.