Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Inside Sales Representative

Werkgever:Seacon Logistics
Plaats:Limburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Inside Sales Representative

Jouw werkdag

Binnen ons team van Sales Binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat zij graag zaken doen met Seacon. Jouw dag bestaat uit het proactief benaderen van potentiële klanten, het onderhouden van contact met bestaande relaties en het maken van afspraken voor jouw collega’s van de buitendienst. Jij weet hoe je nieuwe leads genereert, je stelt verkoopoffertes op, geeft deze af aan onze klanten en zorgt voor de opvolging hiervan. Je schroomt niet om de telefoon te pakken voor een commercieel gesprek en met jouw enthousiasme weet jij als geen ander de relatie met de klant te onderhouden.

Dit bieden wij

De lijnen in de organisatie zijn kort en er heerst een informele bedrijfscultuur. We bieden jou een marktconform salaris, 29 vrije dagen, mogelijkheden tot opleidingen en cursussen en een bonusregeling. Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid en eigen initiatief en ondernemerschap worden bij Seacon zeer gewaardeerd. Seacon Logistics heeft een groot maatschappelijk en sociaal hart en is sinds de oprichting zeer betrokken bij haar omgeving, de maatschappij en haar medewerkers. Wekelijks wordt er op alle locaties vers fruit geleverd en om een steentje bij te dragen aan het lichamelijk en geestelijk welzijn van onze medewerkers is de BlueFoundation opgericht. Vanuit deze foundation wordt er jaarlijks een bedrag per medewerker beschikbaar gesteld voor (privé)doelen die specifiek zijn gericht op welzijn. Daarnaast kun je na werktijd deelnemen aan de diverse personeelsactiviteiten die georganiseerd worden zoals een hardlooptraining, pubquiz en een zomerbarbecue.

Dit ben jij

Je staat onze klanten graag enthousiast te woord en beschikt over goede commerciële én communicatieve (NL & EN) vaardigheden. Het schakelen tussen diverse partijen geeft jou energie en je werkt nauwkeurig en zorgvuldig, altijd gericht op kwaliteit. Daarnaast heb je minimaal 2 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en affiniteit met transport en logistiek gerelateerde modaliteiten. Je bent zelfstandig en ondernemend aangelegd en beschikt over een MBO+ werk-& denkniveau.

Interesse??

Heb je interesse in deze functie binnen Seacon Logistics en ben je op zoek naar een internationale omgeving waar je de ruimte krijgt om te groeien?

Solliciteer dan snel en stuur je motivatie en CV mee.!

Voor meer inhoudelijke informatie met betrekking tot deze functie kun je contact opnemen met Frank Hermans (Chief Sales Officer) via +31 77 327 5550