Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG bij Licht en Liefde

Werkgever:Sevagram
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Licht en Liefde biedt semi-kleinschalige en mensgerichte zorg binnen een huiselijke omgeving, waar persoonsgerichte zorg centraal staat. Wij zijn op zoek naar een toegewijde Verzorgende IG. Binnen Licht en Liefde wonen op dit moment onder andere mensen met een visuele beperking die op latere leeftijd is ontstaan, en daarnaast bieden we een woonplek aan bewoners die om een andere reden niet meer volledig zelfstandig kunnen wonen.

Al onze bewoners ervaren echter nog autonomie in hun leven en wij ondersteunen hen zoveel als mogelijk in hun zelfregie. Het gesprek hierover met zowel de bewoners als elkaar staat dan ook steeds centraal. Licht en Liefde zal naast onze huidige doelstelling in de komende jaren een ontwikkeling doormaken die ervoor zal zorgen dat onze zorg nog meer aansluit bij de zorgvraag van onze huidige maar ook toekomstige bewoners. Wij zoeken daarom collega’s die niet alleen willen versterken wat er nu is maar vooral ook samen met ons en onze bewoners toe willen werken naar een mooie, nieuwe en vooral unieke woonomgeving voor (kwetsbare) ouderen!

Past Licht en Liefde bij jou??

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van zorg en welzijn. Samen met hen zorg jij voor een prettig woon- en leefklimaat en daarnaast werk je regelmatig samen met onder andere huisartsen en fysiotherapeuten maar ook onze eigen Specialist Ouderengeneeskunde en de paramedische dienst. Binnen Licht en Liefde is plek voor 38 intramurale bewoners met en zonder behandeling.