Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Werken als Verzorgende IG? Word onze nieuwe zorgtopper!

Werkgever:Sevagram
Plaats:Zuid-Limburg

Werken als Verzorgende IG? Word onze nieuwe zorgtopper! Dan zoeken wij jou!

Ben jij iemand die niet terugdeinst voor uitdagingen? Heb je een passie voor vernieuwing in de zorg en ben je altijd op zoek naar manieren om de zorg van morgen te verbeteren? Dan ben jij degene naar wie wij op zoek zijn! Lees hieronder verder wat wij zoeken en wat de functie inhoudt:

Wij zoeken jou in Heerlen, Maastricht en het Heuvelland!

Sevagram, een verniewende zorgorganisatie, heeft verschillende locaties verspreid over Zuid-Limburg. Onze verpleeg- en verzorgingstehuizen zijn te vinden in Heerlen, Maastricht, Valkenburg, Gulpen en Vaals. Bij Sevagram bieden we niet alleen hoogwaardige zorg aan onze bewoners, maar bieden we ook een stimulerende werkomgeving waar jouw ideeën en inzichten worden gewaardeerd en gestimuleerd. Ook kom je terecht in leuke teams!

Als verzorgende IG bij Sevagram ben je breed inzetbaar binnen de ouderenzorg. Of je nu werkt in een van onze sfeervolle huizen in Heerlen, het bruisende Maastricht, het pittoreske Valkenburg, het prachtige Gulpen of het grensgebied van Vaals, je hebt de mogelijkheid om een diversiteit aan ervaringen op te doen. Dit biedt jou de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in je vakgebied.

Jouw functie als verzorgende IG

Als verzorgende IG binnen Sevagram speel je een cruciale rol in het leveren van goede zorg aan onze bewoners. Je bent niet bang om nieuwe benaderingen te proberen en je denkt actief mee over hoe we de zorg kunnen verbeteren en vernieuwen. Je bent flexibel, creatief en staat open voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen in de zorg. We vinden het juist leuk als je met nieuwe ideeën komt!

Bij Sevagram streven we ernaar om een vertrouwensrelatie op te bouwen met onze bewoners en hun familie, waarbij we luisteren met een warm hart en hebbenwe een goed oog voor hun behoeften. Als Verzorgende IG'er fungeer jij als het eerste aanspreekpunt, waardoor je goed op de hoogte bent van wat er speelt.

Je neemt ook verantwoordelijkheid richting collega's, waarbij je contacten onderhoudt met artsen. Als Verzorgende IG'er draag je gedurende diensten de eindverantwoordelijkheid voor het gehele zorgproces, met de vrijheid om zaken naar eigen inzicht aan te pakken en nieuwe ideeën te stimuleren.

Bij Sevagram streven we ernaar dat jij je helemaal op je plek voelt. We luisteren naar jouw wensen met betrekking tot uren, diensten en doorgroeimogelijkheden, omdat we geloven in het principe dat alles wat je aandacht geeft, groeit - perfect passend bij onze Planetree visie

Wie ben jij

  • Jij hebt het gevoel voor het geven van één op één aandacht in jouw DNA.
  • Jij bent assertief en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede dosis inlevingsvermogen.
  • Jij bent enthousiast, daadkrachtig, denkt in mogelijkheden en weet anderen hierin mee te nemen.
  • Jij kunt goed zelfstandig werken en klinisch denken.
  • Jij bent in het bezit van een BHV diploma of bereid om deze te behalen.
  • Jij beschikt over een diploma verzorgende IG niveau 3.
Waar kun je op rekenen?
  • Bij ons kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren bij een fulltime dienstverband
  • Wij bieden je de mogelijkheid om door te groeien of je verder te ontwikkelen met ons opleidingsaanbod
  • Direct een vast dienstverband is bespreekbaar
  • In deze functie ontvang jij een salaris volgens FWG 40 cao VVT van € 2.695,33– € 3.502,58 (afhankelijk van ervaring) bruto per maand op basis van 36 uur
  • Je maakt deel uit van een Planetree organisatie, mensgericht. Waarin we allemaal vanuit ons hart werken, denken en doen
Denk jij dat wij matchen?!

Ben jij net zoals ons enthousiast over het werken als verzorgende IG'er? Dan ontmoeten wij jou graag! Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de?solliciteerknop . Of stuur gemakkelijk en snel een whatsappje naar 0618353245 om contact op te nemen met onze stagiaire bij recruitment Carmen de Groot.