Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Elektromonteur Machinebouw

Werkgever:SPIE
Plaats:Venray

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

“Als Elektromonteur Machinebouw leer je bij SPIE Machinebouw in 5 jaar waarover je bij anderen 10 jaar doet.”

Teammanager Synja van Rijt

Niet ‘gewoon een baan’.

Als je liever elke werkdag bij hetzelfde bedrijf, dezelfde machines bouwt, dan is deze baan waarschijnlijk niet voor je weggelegd. Deze baan bij SPIE Machinebouw is er namelijk een voor een Elektromonteur die graag werkt bij verschillende klanten in zijn/haar regio aan uiteenlopende montage projecten. Van de Hightech Industry tot complexe en speciaal machinebouw. En soms in het buitenland voor installatie.

Jij voorkomt dat de gemonteerde machines niet goed werken of niet aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. En dat onze klanten niet op tijd kunnen leveren aan hun opdrachtgevers. Wat extra kosten betekent. Dit lukt je doordat je als Elektromonteur:

 • Zelfstandig besturingen bouwt en samenstelt.
 • Samen met een team complete machinelijnen bouwt.
 • Machines bekabelt, aansluit en test.

Niet ‘gewoon een bedrijf’.

Bij SPIE Machinebouw, de naam zegt het al, richten wij ons vooral op machinebouw, en dat binnen een dynamisch werkveld dat voortdurend aan het ontwikkelen is. Door altijd mee te ontwikkelen met de laatste technologische innovaties kunnen wij een afgewogen dienstenpakket bieden aan onze klanten. Dit dienstenpakket richt zich managen en uitvoeren van machinebouw projecten, met het oog op toekomstige aanpassingen/modificaties.

Met ruim 300 loyale vakmannen- en vrouwen vormt het team SPIE Machinebouw een hechte club waar er altijd oprechte aandacht is voor iedereen. Zo laten we jouw verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaan en je Teammanager Synja van Rijt staat altijd klaar voor je. Eens per kwartaal komt het hele regioteam bij elkaar en ook kan je de jaarlijkse BBQ en het kerstdiner vast in je agenda noteren.

Niet ‘gewoon’ een set arbeidsvoorwaarden.

We vragen veel van jou als Elektromonteur en dus bieden we veel. Om precies te zijn bieden we voor deze functie op basis van 40 uur per week:

 • Om te starten een jaarcontract, met de intentie deze te verlengen naar onbepaalde tijd.
 • Markconform salaris.
 • Een nette auto, de beste gereedschappen en goede kleding. Alles wat je nodig hebt om visitekaartje te zijn.
 • Beschikking over de beste PBM’s. We werken veilig of we werken niet.
 • Een PMT-pensioenregeling waarvan SPIE 70% betaalt. Voor later.
 • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen. Dat tikt lekker aan.
 • Een winstdelingsregeling.
 • Alle kansen, middelen en budget voor opleiding en ontwikkeling. Je hoeft ze alleen maar te grijpen.

Niet ‘gewoon een medewerker’.

Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze klanten op onze top te presteren. Dat vragen wij van al onze medewerkers. Dus ook van jou als Elektromonteur. Om het verschil te kunnen maken in jouw werk maak je makkelijk een praatje en in elk team voel jij je snel thuis. Daarbovenop:

 • Heb je een mbo-opleiding Elektrotechniek op niveau 3 of 4.
 • Bezit je een geldig rijbewijs.
 • Werk(te) je bijvoorbeeld als (industrieel)elektromonteur, machinebouwer of panelenbouwer.

Gewoon solliciteren.

Ben jij de persoon die geen genoegen neemt met een gewone baan bij een gewone werkgever? Solliciteer gewoon direct op deze vacature voor Elektromonteur Machinebouw in de regio Zuid-Oost Nederland.

Heb je vragen? Schakel met Synja van Rijt, Teammanager via telefoon of WhatsApp +31 6 83154327 of mail synja.vanrijt@spie.com