Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Maintenance Technician

Werkgever:SPIE
Plaats:Venray

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Niet ‘gewoon een baan’.

Bij SPIE is geen werkdag hetzelfde. Elke klus is weer anders en complex op z’n eigen manier. De functie Maintenance Technician is voor ervaren monteurs die met elk probleem uit de voeten kunnen. Je neemt als monteur zelf het heft in handen en bent volledig verantwoordelijk voor het ontzorgen van klanten. Eenmaal op locatie denk je proactief met de klant mee. Jij bent de expert en je biedt hulp met de kennis en kunde die je hebt.

Je krijgt bij SPIE eindeloos veel mogelijkheden. Zo is er altijd een optie tot doorgroeien. En ben je uitgekeken op je huidige functie? Dan kijken we bij welke andere functies we je kunnen onderbrengen.

Wil jij aan de slag voor een mooie werkgever waar je in de diepte én breedte kunt groeien? Ga aan de slag als Maintenance Technician bij SPIE!

Niet ‘gewoon een bedrijf’.

Bij SPIE Maintenance Solutions, de naam zegt het al, richten wij ons vooral op onderhoudsmanagement, binnen een dynamisch werkveld dat voortdurend aan het ontwikkelen is. Door altijd mee te ontwikkelen met de laatste technologische innovaties kunnen wij een afgewogen dienstenpakket bieden aan onze klanten. Dit dienstenpakket richt zich op preventief en correctief onderhoud, met het oog op toekomstige aanpassingen/modificaties.

Met ruim 400 loyale vakmannen- en vrouwen vormt het team SPIE Maintenance Solutions een hechte club waar altijd oprechte aandacht is voor iedereen. Jouw verjaardag gaat niet onopgemerkt voorbij en je teammanager Richard Dolders is (bijna) 24/7 bereikbaar. Zeker drie keer per jaar komt het hele regioteam bij elkaar en ook kun je de jaarlijkse BBQ vast in je agenda noteren.

Niet ‘gewoon’ een set arbeidsvoorwaarden.

We vragen veel van jou als Maintenance Technician en dus bieden we veel. Om precies te zijn bieden we voor deze functie op basis van 40 uur per week:

  • Om te starten een jaarcontract.
  • Een goed salaris met toekomstperspectief.
  • Een nette auto, de beste gereedschappen en goede kleding.
  • Beschikking tot de beste PBM's. We werken veilig of niet.
  • Een PMT-pensioenregeling, waarvan SPIE meer dan tweederde betaalt. Voor later.
  • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen. Dat tikt lekker aan.
  • Een winstdelingsregeling.
  • Alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding.?Je hoeft ze alleen maar te grijpen.

Niet ‘gewoon een medewerker’.

Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze klanten op onze top te presteren. Dat vragen wij van al onze medewerkers. Dus ook van jou als Maintenance Technician. Om het verschil te kunnen maken in jouw werk ben je analytisch sterk en door je passie voor techniek wil jij je blijvend ontwikkelen. Daarbovenop:

  • Heb je een afgeronde MBO 4 Mechatronica, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde.
  • Heb je interesse en affiniteit met meet & regeltechniek.
  • Werk je graag met een vast team in 5-ploegendienst.
  • Werk(te) je bijvoorbeeld als werkvoorbereider, onderhoudstopcoördinator of maintenance lead. Als dat bij een pharmabedrijf was, scoor je bonuspunten.

Gewoon solliciteren.

Ben jij de persoon die geen genoegen meer neemt met een gewone baan bij een gewone werkgever? Solliciteer dan direct op deze vacature voor Maintenace Technician in Boxmeer.

Heb je vragen? Schakel met Yvonne Hozeman, Teamleider Recruitment, via WhatsApp +31 6 20430298 of mail via yvonne.hozeman@spie.com