Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Monteur machinebouw

Werkgever:SPIE
Plaats:Venray

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

“Als monteur machinebouw leer je bij SPIE Machinebouw in 5 jaar waarover je bij anderen 10 jaar doet.” Vestigingsmanager Dennis Dankers

Niet ‘gewoon een baan’.

Als je liever elke werkdag bij hetzelfde bedrijf, dezelfde machines bouwt, dan is deze baan waarschijnlijk niet voor je weggelegd. Deze baan bij SPIE Machinebouw is er namelijk een voor een monteur die graag werkt bij verschillende klanten aan uiteenlopende montage projecten. Van de Hightech Industry tot complexe en speciaal machinebouw. En soms in het buitenland voor installatie.

Jij voorkomt dat de gemonteerde machines niet goed werken of niet aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. En dat onze klanten niet op tijd kunnen leveren aan hun opdrachtgevers. Wat extra kosten betekent. Dit lukt je doordat je als monteur:

  • zelfstandig modules bouwt en samenstelt.
  • samen met een team complete lijnen bouwt.
  • machines bekabelt, aansluit en test.

Niet ‘gewoon een bedrijf’.

Bij SPIE Machinebouw, de naam zegt het al, richten wij ons vooral op machinebouw, en dat binnen een dynamisch werkveld dat voortdurend aan het ontwikkelen is.

Door altijd mee te ontwikkelen met de laatste technologische innovaties kunnen wij een afgewogen dienstenpakket bieden aan onze klanten. Dit dienstenpakket richt zich managen en uitvoeren van machinebouw projecten, met het oog op toekomstige aanpassingen/modificaties.

Met ruim 300 loyale vakmannen- en vrouwen vormt het team SPIE Machinebouw een hechte club waar er altijd oprechte aandacht is voor iedereen. Zo laten we jouw verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaan en je vestigingsmanager Dennis Dankers staat altijd klaar voor je. Eens per kwartaal komt het hele regioteam bij elkaar en ook kan je de jaarlijkse BBQ en het kerstdiner vast in je agenda noteren.

Niet ‘gewoon’ een set arbeidsvoorwaarden.

We vragen veel van jou als monteur en dus bieden we veel. Om precies te zijn bieden we voor deze functie op basis van 40 uur per week:

Niet ‘gewoon een medewerker’.

Dagelijks moeten wij het verschil maken om bij onze klanten op onze top te presteren. Dat vragen wij van al onze medewerkers. Dus ook van jou als monteur. Om het verschil te kunnen maken in jouw werk maak je makkelijk een praatje en in elk team voel jij je snel thuis. Daarbovenop:

  • heb je een mbo-opleiding Mechatronica, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde op niveau 3.
  • bezit je een geldig rijbewijs.
  • werk (te) je bijvoorbeeld als assemblage medewerker, machinebouwer of montagemedewerker.

Gewoon solliciteren.

Ben jij de persoon die geen genoegen neemt met een gewone baan bij een gewone werkgever? Solliciteer gewoon direct op deze vacature voor monteur in Venray, Boxmeer, Weert of Venlo.

Heb je vragen? Schakel met Dennis Dankers, vestigingsmanager, via telefoon of WhatsApp +31 6 10940607.