Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: SPIE Maintenance Hero

Werkgever:SPIE
Plaats:Venray

“Als Maintenance Hero bij SPIE bereik je maximale groei en resultaten in minimale tijd.”

Teammanager Yvonne Hozeman

Ben je op zoek naar een baan waarbij je je snel kan ontwikkelen tot zelfstandig techneut, dan is het Maintenance Heroes traject iets voor jou! Maintenance Heroes is het starterstraject van SPIE waarin we jou als talentvolle starter de kans van je leven bieden. Een op maat gemaakt traject, waarin jouw persoonlijke ontwikkeling en professionele groei centraal staat, dat is waar het bij de Maintenance Heroes om draait!

Niet ‘gewoon een baan’.

Als Maintenance Hero word je opgenomen in een op maat gemaakt programma voor jou. Je werkt mee om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Gedurende een jaar ga je aan de slag bij vier verschillende technische diensten in de regio. Doelstelling is dat je zoveel mogelijk goede ervaring gaat opdoen. Als Maintenance Hero staat jouw ontwikkeling centraal. We bieden hierbij een goede begeleiding: we volgen jouw voortgang en ondersteunen waar nodig. Zo word je gekoppeld aan een ervaren collega op de werkvloer en volgt je leidinggevende je intensief tijdens je eerste klantcontacten.

Uiteraard zijn trainings- en opleidingsmogelijkheden ook onderdeel van je traject als Maintenance Hero. Je volgt zowel interne- als externe opleiding. Tevens hebben we bij SPIE onze eigen praktijkschool, de SPIE Academy.

Niet ‘gewoon een bedrijf’.

Bij SPIE richten we ons op de technische dienstverlening. Dit doen we in de marktsegmenten Industry services, e-fficient buildings, Smart City & Energies. En dat binnen een dynamisch werkveld dat voortdurend aan het ontwikkelen is. Door altijd mee te ontwikkelen met de laatste technologische innovaties kunnen wij een afgewogen dienstenpakket bieden aan onze klanten. Als bedrijf zijn wij altijd op zoek naar nieuwe kansen en verbetermogelijkheden. Met ruim 4500 loyale vakmannen- en vrouwen is SPIE door de jaren heen één van de top-3 technische dienstverleners geworden. Ondanks dat we de afgelopen jaren flink gegroeid zijn, heeft SPIE een informele bedrijfscultuur waar altijd oprechte aandacht is voor iedereen.

Niet ‘gewoon’ een set arbeidsvoorwaarden.

We vragen veel van jou als Maintenance Hero en dus bieden we veel. Om precies te zijn bieden we voor deze startersfunctie op basis van 40 uur per week:

  • Om te starten een jaarcontract.
  • Een startsalaris passend bij je kennis en werkervaring.
  • Reisuren- en -kostenvergoeding, of de mogelijkheid om een auto van de zaak te rijden. Ook privé. En in het buitenland.
  • Een PMT-pensioenregeling waarvan SPIE meer dan tweederde betaalt. Voor later.
  • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen. Dat tikt lekker aan.
  • Een winstdelingsregeling.
  • Alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding. Je hoeft ze alleen maar te grijpen.

Niet ‘gewoon een medewerker’.

Dagelijks moeten wij het verschil maken door bij onze klanten op onze top te presteren. Dat vragen wij van al onze medewerkers. Dus ook van jou als Maintenance Hero. Om het verschil te kunnen maken in jouw werk toon je initiatief, hou je van aanpakken en ben je gedreven om je de techniek in jouw vakgebied eigen te maken. Je bent van nature technisch nieuwsgierig en je staat te trappelen om onze ervaren technische collega het hemd van het lijf te vragen. Als Maintenance Hero kun je op meerdere plekken in de regio komen te werken, afhankelijk van jouw situatie vinden we de juiste plek. Daarbovenop:

  • Heb je een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 (werktuigbouw/elektrotechiek/mechatronica).
  • Vind je het een uitdaging om technische problemen op te lossen.
  • Is het een pré als je al enige werkervaring hebt in een industriële of technische omgeving, verkregen door bijvoorbeeld een stage.

Gewoon solliciteren.

Ben jij de persoon die geen genoegen neemt met een gewone baan bij een gewone werkgever? Solliciteer dan direct op deze vacature voor Maintenance Hero.

Heb je vragen? Schakel met Yvonne Hozeman, teamleider, via +31 6 20430298 of yvonne.hozeman@spie.com