Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Praktijkondersteunend Onderwijsassistent

Werkgever:Stichting LVO
Plaats:Venray

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Praktijkondersteunend Onderwijsassistent (2084)

Wil je graag betrokken zijn bij onderwijs en daaraan bijdragen door jouw kennis en kunde in te zetten?Bij ons zijn medewerkers van de scholen en het Bestuursbureau ondernemende professionals die hun vak verstaan.

Vacature informatie:

Wij zoeken:

Het begeleiden van leerlingen uit leerjaar 1 en 2 bij lesuitval in alle afdelingen dus van praktijkonderwijs tot gymnasium (totaal 2,28 fte) Het betreft een vacature voor in totaal 2,38 fte, waarvan 0,1 fte als begeleider bij het open leercentrum (OLC) vmbo. In het OLC begeleidt je leerlingen bij het zelfstandig werken en zorg je voor een goed didactisch en pedagogische werkklimaat en wordt je ingezet voor administratieve ondersteuning.

Wij vragen:

Vaardig in het omgaan met en begeleiden van leerlingen Organisatievaardigheden, flexibiliteit, oplossingsgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel zijn een pré

Wij bieden:

We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een brede cafetariaregeling en opleidingsmogelijkheden. Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs. Je kunt daar de CAO downloaden.

Geïnteresseerd?

personeelenorganisatie@lvo-noord.nl

De heer René Schurink of mevrouw Loes Hanssen, teamleiders vmbo 2-4. Bereikbaar via telefoonnummer +31 478 551 155 of per mail r.schurink@stichtinglvo.nl of l.hanssen@stichtinglvo.nl