Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Technicus Beveiligingstechniek

Werkgever:Unica
Plaats:Venray

Technicus Beveiligingstechniek

Ga op missie met Unica Special Security Projects

Open

Ga op missie als Technicus Beveiligingstechniek

Als technicus beveiligingstechniek bij Unica Special Security Projects realiseer je samen met 4 tot 8 hulpmonteurs hoogstaande, technisch complexe beveiligingssystemen. Je bent verantwoordelijk voor jouw team, behoudt het overzicht, lost problemen op en stelt alles in bedrijf.

Jouw team

Unica Special Security Projects, onderdeel van de Unica Groep, is dé specialist op het gebied van complexe beveiligingsvraagstukken. Wij werken aan hightech beveiligings- en IT-oplossingen en uitdagende vraagstukken van toonaangevende opdrachtgevers. Denk aan het Ministerie van Defensie. Het team van Unica Special Security Projects bestaat uit een groep ambitieuze professionals met een passie voor techniek en innovatie. Wij willen de beste zijn, voor minder doen we het niet. We geloven in de kracht van samenwerking, leren van elkaar en plezier hebben in je werk.

Wat biedt Unica jou?

Een uitdagende baan in de eredivisie van de beveiligingstechniek Een prima basissalaris Een degelijke pensioenregeling, ondergebracht in het PMT Een winstdelingsregeling 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis of CZ Een leaseauto die privé gebruikt mag worden

Jouw profiel

Je beschikt over de volgende functie-eisen: Afgeronde MBV-opleiding (Monteur Beveiligingssystemen) Ervaring als monteur beveiligingstechniek; je hebt gewerkt met sensoren, camera’s, kaartlezers en centrales Daarnaast herken je jezelf in de volgende eigenschappen: Je bent een technicus of servicemonteur die meer verantwoordelijkheid wil en toe is aan de volgende stap Je zoekt afwisseling in werklocatie Jij bent een teamspeler en houdt je collega’s scherp en gemotiveerd om samen een goed resultaat neer te zetten Jij bent nieuwsgierig en altijd op zoek naar manieren waarop iets beter of slimmer kan Je houdt ervan om zaken goed voor te bereiden Je werkt nauwkeurig en bent kwaliteitsbewust Let op, kandidaten voor deze rol worden gescreend!

Over Unica Groep

Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties, die alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen oplost. Denk aan het toepassen van oplossingen op het gebied van installatietechniek, energie, ICT, internet of things (IOT) en smart buildings die bijdragen aan functionele, gezonde en veilige leef- en werkomgevingen. Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met een slagvaardig netwerk van negen bedrijvenclusters, meer dan 2.700 medewerkers en een omzet van ruim € 500 miljoen behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland.