Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: ACCOUNTMANAGER Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Süd-Tirol

Werkgever:Van den Elzen Plants
Plaats:Limburg

Bedrijfsprofiel

Over Van den Elzen Plants (VDE Plants)

De Brabantse plantenkwekerij Van den Elzen Plants is een van de grootste plantenkwekerijen van Noord-Europa. Deze is ontstaan uit de fusie van twee familiebedrijven die samen bijna 100 jaar ervaring hebben in de aardbeien-, frambozen- en asperge-sector.

De organisatie is gevestigd in Erp en bezit honderden hectares aan teeltgronden, aardbei trayvelden, frambozen long canes velden, alsmede 30 hectare aan kassen, verspreid over diverse locaties. Er is de afgelopen jaren onafgebroken geïnvesteerd in uitbreiding van productiecapaciteit en toekomstbestendige projecten.

Alsmede een aantal kassen, verspreid over diverse locaties. Er is de afgelopen jaren onafgebroken geïnvesteerd in uitbreiding van productiecapaciteit en toekomstbestendige projecten.

Gezond leven is hot! Zacht fruit draagt bij aan een gezonde levensstijl. VDE Plants heeft daarom een heldere ambitie:

In 2025 hèt preferred plantenteeltbedrijf zijn in de Europese zacht fruit markt door gezonde betrouwbare (exclusieve) rassen te leveren, met de nieuwste en meest duurzame teelttechnieken en marktgerichte processen, zodat onze klant vanuit voorspelbare kwaliteit kan excelleren.

VDE Plants staat voor twee kernwaarden:

 • Passie voor kwaliteit; het leveren van een betrouwbaar product voor telers, op de nationale en internationale markt, waardoor goede opbrengsten aan de afnemers worden gegarandeerd.
 • Klanttevredenheid; absolute wil om het voor de klant goed te organiseren; meedenken, flexibiliteit en oplossingsgericht.

Bij VDE Plants werken ca. 70 medewerkers vast personeel, daarnaast (afhankelijk van het seizoen) tussen de 200-800 flex- medewerkers.

www.vandenelzenplants.com

Wat doe je

Als account manager bij Van den Elzen Plants ben je niet zomaar een verkoper. Je werkt voor één van de grootste plantenkwekers in Europa en bent een businesspartner voor de professionele teeltbedrijven binnen je werkgebied. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de relaties in de Duitstalige gebieden: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Süd-Tirol. Je adviseert over het juiste ras- en planttype passend bij de productiemethode. Je verkoopt niet alleen planten, maar een succesvolle teelt. Immers: Als de klant succesvol is, zijn wij het ook. Het succes van de klant heeft onze prioriteit, iedere dag opnieuw! Je presenteert op deskundige wijze het bedrijf en het assortiment. Je kent de klant zo goed dat je de behoefte ervan om kunt zetten in de teeltplanning van het komende jaar.

Wie ben je

 • Je bent een commercieel gedreven bouwer en verbinder, bij voorkeur woonachtig in Zuid-Oost Nederland
 • Je hebt het talent om nieuwe klanten aan ons te binden
 • Je beschikt over een HBO werk-en denkniveau
 • Je hoeft niet persé ervaring in de aardbeien- frambozen- en aspergeteelt te hebben. Ervaring in de agrarische sector is wel gewenst. Je hebt een “groen” hart en bent in staat de klant met de juiste plant te verbinden
 • Je plant je afspraken efficiënt en zult 40-60 maal in het buitenland overnachten
 • We verwachten dat je de Duitse taal uitstekend beheerst in woord en geschift en vloeiend Engels spreekt
 • Je houdt jezelf op de hoogte van de snelle ontwikkelingen in de zachtfruitsector en in je Duitstalige werkgebied
 • Je bent in staat om in heldere taal de boodschap over te brengen en je bent een op veel fronten de zakelijke gesprekspartner voor de klant
Wat kun je verwachten

Werken bij Van Den Elzen Plants is werken in een bedrijf waar we trots zijn op onze producten. We leveren immers hoogwaardige kwaliteit. Van Den Elzen investeert ook in de kwaliteit van de medewerkers, deze worden elke dag uitgedaagd om de beste prestatie te leveren.

Verder bieden we
 • Een gedegen inwerk periode; je maakt eerst kennis met de interne organisatie en producten. Daarna ga je met voldoende kennis op pad naar de klanten
 • Een goed salaris, auto van de zaak. laptop, telefoon. Wij zorgen er natuurlijk voor dat je alles hebt om je werk goed te kunnen doen
 • Contract. Een tijdelijk contract (1 jaar) met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Vakantiedagen. Je krijgt bij ons 25,5 vakantiedagen als je fulltime werkt
 • Veel vrijheid voor persoonlijke inbreng in je functie, met behulp van de door ons geboden middelen, mogelijkheden en kennis. Aan jou de taak om hier een succes van te maken
 • Een platte organisatie met een informele bedrijfscultuur
 • Sparren met een ervaren verkoopteam en waar je 2-wekelijks overleg mee hebt.

Meer weten over deze vacature? Neem contact op met Maurice Deben, Commercieel directeur (0653562715).

Wil je reageren: mail je motivatie en cv naar hrm@vandenelzenplants.com