Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Farmaceutisch medewerker Klinische Farmacie

Werkgever:Viecuri
Plaats:Venlo

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Dit wordt je nieuwe baan

Als farmaceutisch medewerker ga je werken op de afdeling Klinische Farmacie. De afdeling Klinische Farmacie bestaande uit de ziekenhuisapotheek en twee poliklinische apotheken en levert farmaceutische diensten en zorg aan patiënten en professionals verbonden aan VieCuri.

Tevens levert de afdeling farmaceutische zorg aan ruim 2500 cliënten in diverse zorginstellingen in de regio Noord- en Midden Limburg (ouderenzorg, gehandicaptenzorg en psychiatrische zorg) en aan diverse andere externe partijen zoals bijvoorbeeld de ambulancediensten.

Als farmaceutisch medewerker houd je je bezig met het verrichten van diverse handelingen in het kader van de geneesmiddelenlogistiek en/of de geneesmiddelenbereidingen

Dit doe je door het:

  • het ontvangen, opslaan en distribueren van geneesmiddelen en apotheekartikelen;
  • het beheer van de decentrale voorraden (kliniek- en polikliniek);
  • het etiketteren en herverpakken van geneesmiddelen;
  • het verpakken van geneesmiddelen per patiënt/per toedientijd
  • het verrichten van hand- en spandiensten voor alle afdelingen van de Klinische Farmacie

De afdeling en je collega's

Je gaat onderdeel uitmaken van het team Klinische Farmacie dat bestaat uit het Hoofd van de Klinische Farmacie, de manager bedrijfsvoering, (ziekenhuis-)apothekers(i.o.), teamleiders, apothekersassistenten, farmaceutisch medewerkers, farmaceutisch analisten, stafmedewerkers en kwaliteitsmedewerkers.

Wij zijn op zoek naar gedreven collega’s die op zoek zijn naar afwisseling en die open staan voor vernieuwingen en niet bang is voor veranderingen. Je begrijpt dat de zorg in een ziekenhuis 24/7 wordt verleend, waarbij je na verloop van tijd ook in de weekenden en op feestdagen ingepland kunt worden.

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar een betrouwbare medewerker die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent flexibel, nauwkeurig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast heb/ben jij:

  • een diploma op MBO-4 niveau bij voorkeur een diploma logistiek medewerker of farmaceutisch vakman;
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • communicatief vaardig;
  • een teamplayer;
  • géén 8-5 mentaliteit;
  • focus op kwaliteit en klanttevredenheid;
  • organiserend vermogen in werkzaamheden.
Dit bieden wij

In eerste instantie bieden wij een dienstverband voor de duur van 6 maanden, met in geval van wederzijdse instemming, mogelijkheid tot verlenging.

Je salaris is ingeschaald volgens de cao Ziekenhuizen, in FWG 30.

Naast 8,33% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% ontvang je ook een aantrekkelijk pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden genaamd FlexieCuri, met o.a. sportabonnement, fietsplan en verzekeringen.

Belangrijk om te weten

Locatie Venlo

Inlichtingen over deze functie worden graag verstrekt door Dennis van Zandwijk, teamleider Klinische Farmacie. Hij is te bereiken op telefoonnummer 077 – 320 5142.

Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer dan vóór 1 maart 2023 via onderstaande button.