Werken in de regio Venray

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Medewerker flexpool woonservice

Werkgever:Wonen Limburg
Plaats:Limburg

Wil jij een bijdrage leveren aan een soepel lopend huurproces waarin de woonwens van bewoners voorop staat? Ben je administratief sterk, flexibel en kun je goed procesmatig werken? Houd je van interactie met mensen en kun je enthousiasmeren en motiveren? Nieuwgierig naar het verhuren van woningen? Dan ben jij degene die we zoeken.

Je rol

Met het proces van toewijzen en verhuren van woningen ben je voortdurend in contact met onze bewoners. Je vervult een support rol in dit proces, initieert een goed gesprek met bewoners en staat klaar om antwoord te geven op de vragen vanuit huurders. Je bent hierbij nieuwsgierig naar het verhaal achter de vraag. Je bent in staat om signalen snel te vertalen in acties. En dit alles leg je goed vast in de verschillende systemen. Waar gewenst verbind je bewoners met elkaar en de juiste professionals. Je bent een frisse, kritische medewerker die ons meehelpt continu te verbeteren en processen te optimaliseren.

Een gedeelte van het takenpakket bestaat uit administratieve werkzaamheden en het werken volgens procedures en processen zoals een huuropzegging verwerken en huurcontracten maken. Daarnaast ben je in contact met huurders en beantwoord je vragen. Dit brede takenpakket aan werkzaamheden voer je uit voor meerdere buurtwinkels tegelijkertijd middels ons digitale systeem en fysiek. Waar nodig spring je bij en ondersteun je jouw collega’s. In het begin is er een gedegen inwerktraject aan de hand van een passende interne opleiding m.b.t. de diverse systemen en processen zodat jij als medewerker woonservice aan de slag kan!

In de organisatie

Als medewerker woonservice ben je onderdeel van de stuurlijn Mens & Maatschappij. Binnen de stuurlijn werken we samen met bewoners en professionals aan woongeluk in wijken en buurten. Om in de wijken en buurten aanwezig te zijn werken wij vanuit buurtwinkels.

Buurtwinkel

Samen met jouw collega’s binnen wonen en leven draag jij bij aan het welkom thuis gevoel voor iedereen. Binnen een buurtwinkel hebben wij een vast team, bestaande uit medewerkers Leefbaarheid, medewerkers huurincasso, wijk- en complexbeheerders en medewerkers woonservice. Als medewerker flexpool ben je ook onderdeel van een vaste club flexpool medewerkers die regelmatig bij elkaar komen. De flexpool is het opleidingsinstituut van Wonen Limburg, een rol waar je het werk als medewerker woonservice van begin tot einde gaat leren. Als medewerker flexpool werk jij daar waar nodig is, bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschapsverlof ondersteun jij jouw collega’s op de verschillende buurtwinkels in Noord- Midden- en Zuid-Limburg.

Wie is Wonen Limburg?

Met 275 collega’s en ruim 25.000 woningen zetten we ons elke dag in om mensen een betaalbare, goede en duurzame woonplek te bieden in een fijne omgeving. Samen met bewoners bouwen we aan wijken, buurten en dorpen. We willen dat mensen zich thuis voelen, nu en in de toekomst. In de eerste plaats zijn we er vooral voor mensen met een laag inkomen. Maar ook bewoners met een middeninkomen kunnen bij ons terecht voor een betaalbare woning. Met ons Wonen Limburg Huis in Roermond, onze buurtwinkels verspreid over de provincie en onze veelvuldige aanwezigheid in de wijk, staan we dicht bij onze bewoners en samenwerkingspartners. Of je nu bij leefbaarheid, vastgoed, financiën of een ander vakgebied werkt, je bent je er altijd van bewust dat je direct of indirect voor onze bewoners werkt. Samen werken we met passie en plezier aan een welkom thuis voor iedereen!

Wat breng je mee?
 • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau met relevante werkervaring;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden om de vraag achter de vraag van de bewoners te achterhalen om zo de juiste woning te kunnen aanbieden;
 • Het leuk vinden om een divers pallet aan werkzaamheden te verrichten, waarbij flexibiliteit in taken en werklocaties van pas kan komen;
 • Affiniteit hebben én energie krijgen van administratieve werkzaamheden en het volgen van processen en procedures;
 • Je beschikt over de competenties samenwerken, klantgericht, ondernemerschap, discipline, plannen en het aanspreken van elkaar;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Voor een evenwichtige samenstelling in de flexpool is wonen in Noord-Limburg een pre;
 • Kennis en ervaring binnen een woningcorporatie is een pré.
Wat krijg je ervoor terug?

Het salaris is ingedeeld, afhankelijk van kennis, ervaring en inzetbaarheid, binnen functieschaal G in de CAO voor Woondiensten en bedraagt maximaal € 4.278,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Er zijn ontwikkelmogelijkheden, doorgroeikansen. Verder bieden wij onder andere:

 • Een jaarlijks individueel loopbaanbudget van € 900,-, dat je mag opsparen;
 • Buiten het wettelijk verlof van 144 uur bieden wij 45,8 uur extra bovenwettelijk verlof op basis van 36 uur per week, om goed af te kunnen schakelen;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Een goed pensioen bij SPW; 2/3 premie door werkgever en 1/3 voor jou;
 • Een volledige vergoeding van het openbaar vervoer;
 • Overige, mooie regelingen, zoals een fietsregeling, bedrijfsfitnessregeling en collectieve zorgverzekering;
 • Leuke activiteiten vanuit onze activiteitencommissie "Huisje, Boompje, Feestje"
Standplaats

Je werkt vanuit diverse Buurtwinkels in Noord- Midden- en Zuid-Limburg. Onze buurtwinkels zijn gelegen in Venray, Horst, Panningen, Weert, Roermond, Sittard en Heerlen.

Startdatum en duur

De startdatum is in overleg, bij voorkeur zo snel mogelijk. Je krijgt een jaarcontract, bij goed functioneren wordt dit omgezet naar een vast contract.

Ben jij degene die wij zoeken?

Voldoe jij aan bovenstaand profiel? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Reageer zo snel mogelijk via onze website www.werkenbijwonenlimburg.nl

Wil je eerst graag aanvullende informatie?

Neem dan even contact op met Ingrid van Gijzel, Teamleider Wonen & Leven, via 06 39636827 of met Kay Dings, P&O Specialist, via 06 41781457

Verdere procedure

Na de sollicitatie zal Kay contact met jou opnemen voor een eventuele eerste kennismaking. Na een positieve eerste indruk zullen de eerste fysieke gesprekken plaatsvinden op ons hoofdkantoor in Roermond. Afhankelijk van de uitkomst van het eerste gesprek, plannen we een tweede gesprek, een arbeidsvoorwaardengesprek of een meeloop dag.